<

Безробітні нововолинці презентували бізнес-проекти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 15.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

15-го квітня у приміщенні Нововолинського МНВК відбувся екзамен-захист бізнес-планів підприємців-початківців, які вирішили розпочати власний бізнес за підтримки Державної служби зайнятості.

За перший квартал 2015 року 25 людей у Нововолинську уже отримали одноразову допомогу по безробіттю для початку власної справи, – повідомила заступник директора Нововолинського центру зайнятості Ірина Олійник.

На захисті дев’ятнадцять слухачів представили бізнес-ідеї, за якими планують розпочати приватну діяльність. Доповідачі були упевнені у перспективі власних проектів, компетентно та фахово підійшли до прорахунків в організаційному та економічному аспекті.

На захисті була присутня методист Рівненського центру професійно-технічної освіти Наталія Місюра, директор Нововолинського МНВК Наталя Федосєєва, методист Нововолинського МНВК Любов Пащук, заступник директора Нововолинського центру зайнятості Ірина Олійник, заступник директора Іваничівського центру зайнятості Ганна Жук.

На захист робіт підприємців-початківців завітав депутат обласної ради Євгеній Недищук. Метою його візиту було познайомитись із ініціативними людьми та їхніми бізнес-ідеями, для того щоб допомогти реалізуватися перспективним нововолинцям.

IMG_1375_tn
IMG_1376_tn
IMG_1382_tn
IMG_1385_tn
IMG_1388_tn
IMG_1389_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер