<

Батальйон тероборони у Нововолинську вже укомплектували солдатами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:12 | 24.01.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4170
/ коментарів 9

Батальйон тероборони в Нововолинську вже укомплектували солдатами та сержантами, нині запрошують до співпраці офіцерів.

Нині військовослужбовці тероборони облаштовуються у новому приміщенні, розповів Суспільному командир батальйону Андрій Сілецький.

Батальйон розмістився у колишньому приміщенні поліції. Як розповів командир, нині в приміщенні тривають ремонтні роботи.

Загальна площа приміщення – майже 370 метрів квадратних. Два роки будівлю ніхто не використовував. Тут є 17 кімнат, електроенергія, опалення, вода.

Нині, зі слів командира, військовослужбовці батальйону доукомплектовують штат та допомагають майстрам наводити лад у будівлі.

“Усе робиться дуже швидко, люди розуміють, що нам треба заїхати. Попри ремонт ми тут функціонуємо. Особовий склад солдатами й сержантами вже укомплектований. Є нюанси по офіцерському складу”, – додає Андрій Сілецький.

За словами командира окремої бригади територіальної оборони Волині Олександра Скумбрія, навчання для резервістів тероборони планують провести у березні.

“Виконання вправ стрільб, метання ручних гранат, стрільби з гранатометів, з протитанкових гармат, керування, управління вогнем, підрозділами”, – додав він.

Нагадаємо: У Нововолинську буде розміщений окремий батальйон територіальної оборони.




коментарів: 9
  1. Все робиться у нас черепашими кроками, наче ворог не біля кордонів а десь у Сірії.., чому от зараз у січні- лютому не проводять бойове злагодження всієї тероборони, чи може бояться спровокувати ворога, чи вже всі кошти пішли на розваги та катанням в Карпати..

  2. цього мало. пропоную ще заснувати Бантальйон протидії вторгнення позаземних цивілізацій та неопізнаних літаючих об’єктів!

  3. Позбирали кумів сватів і братів ,всі свої ,фіг дохопишся ,як в верховній раді .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер