<

Баскетбольний майданчик зі штучним покриттям облаштують на 15-му мікрорайоні у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:05 | 19.07.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

В одному з дворів на 15-му мікрорайоні облаштують сучасний баскетбольний майданчик зі штучним покриттям. Ініціативу місцевих спортсменів підтримав нардеп Ігор Гузь. За його сприянням на ці потреби спрямували з державного бюджету 800 000 гривень.

Парламентар днями вкотре особисто побував на території майданчика. Він поспілкувався з громадою двору, де цей майданчик облаштують, та місцевими спортсменами.

Андрій Перевознік – не лише приватний підприємець, але й баскетболіст. Він схвалює ідеї розвитку спортивної інфраструктури у рідному місті. А головне, що такі ініціативи надходять від народного депутата, якому не байдуже, як живе і розвивається молодь шахтарського міста.

«Я виріс на цьому майданчику як спортсмен. Він існує вже понад 20 років. У 2015-му спільно з однодумцями, фанатами баскетболу, провели невеличкий апгрейд,більш косметичний. Трапилась нагода зустрітись з Ігорем Гузем. Показали йому те, де займаємось, і він зацікавився. Ми  на одній хвилі – бо ведемо здоровий спосіб життя, активні, змотивовані, щоб майбутні покоління займались спортом. Як тільки дізнався, що кошти місто таки отримає, а це – 800 000 гривень, разом із друзями написали звернення на Ігоря та міського голову. У ньому виклали всі побажання, яким саме має бути майданчик, щоб спортсмени отримували максимум задоволення від гри», – розповів Андрій.

https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/209952146584936/




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер