<

Багатостраждальне Нововолинське ВПУ фінансуватиметься з обласного бюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 14.07.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 3

Багатостраждальне Нововолинське вище профтехучилище нарешті отримає «фінансового донора», тобто з 1 липня буде забезпечуватися за кошти обласного бюджету.

Відповідний проект рішення сьогодні під час сесії Волиньради підтримали 56 депутатів, – пише ВолиньPost.

Нагадаємо, з 1 січня державний бюджет припинив фінансування закладів профтехосвіти. Ті ВПУ, які розташовані в містах обласного значення, мають фінансуватися з бюджетів міст, а решта – з обласного бюджету.

Тривалий час Нововолинське ВПУ, здавалося б, покинули напризволяще, адже місто відмовилось його фінансувати, мовляв, заклад фізично розташований на території району, а не міста. Зрештою на перший період кошти виділила обласна рада, а згодом долучилась і міська влада. Та все ж заклад таки перереєстрували, і з 1 липня він вже фінансуватиметься з обласного бюджету. На ці потреби передбачено 6,1 мільйонів гривень.




коментарів: 3
  1. Там 70% пенсіонерів страждає. Приступа не угодних звільняє. а пенсіонерів, які мовчать і прогинаються тримає, легше керувати ними. Себе окружила людьми, які не мають авторитету в колективі. В адміністрації – лебідь- щука- рак.

  2. Це точно. Керувати послушними дуже добре. Приступа завжди збирала плітки навколо себе, бо їй нічого робити. А ще купувала звання, медалі, збираючи гроші з колективу, давала ніби премії. а потім збирала гроші.

  3. Виникає питання, чого і на далі Ноововлинське ВПУ , повинно бути Іваничівське ВПУ. Все як завжди тут – шиворот на виворот. Давно вже треба його закрити – воно як виявилось нікому тепер не потрібне. Хіба створити пансіонат для пернсіонерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа