<

БАДи і догляд за шкірою: як мати здорове тіло ззовні та всередині знає нутриціолог з Нововолинська Оксана Драган

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 26.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
80
/ Коментарі відсутні

За вікном – майже весна, а це період, коли дефіцит корисних речовин в організмі проявляється найбільше. Дієтолог-нутриціолог з Нововолинська Оксана Драган розповіла про біологічно активні добавки, вітаміни, які потрібні людині та як доглядати за шкірою.

Нутриціологія – це наука, яка є ланкою дієтології, однак вона покликана детально вивчати їжу, яким чином вона потрапляє до нас на стіл, що робить із організмом, як засвоюється та виводиться, розповідає Оксана. Нутриціолог допомагає сформувати правильний раціон людини, враховуючи стан здоров’я, стиль життя та звички харчування. Яким організм є всередині, таким він і буде виглядати ззовні.

Оксана розповіла, яким чином досягнути гарного вигляду шкіри та волосся. Безумовно, необхідно насичувати організм корисними речовинами, але не потрібно забувати про догляд, про який нам детально розповіла експертка. Адже вона ще й вивчає косметологію, аби знати усі тонкощі.

Детально – дивіться у відео:

Оксана веде свій блог в інстаграмі, де у неї представлений також асортимент продукції по догляду за шкірою та біологічно активні добавки, які необхідні організму. Посилання на профілі: green_bird_store та room.korea.

Вона допоможе підібрати продукцію під потреби кожної людини та замовити її, і пропонує асортимент доглядової косметики та БАДів у наявності. Знайти його можна в салоні краси Beauty Zone за адресою мікрорайон Шахтарський, 36.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер