<

Авторитетні мешканці Нововолинська підтримують на міського голову Бориса Карпуса

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 11.10.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ 1 коментар

Все більше відомих мешканців Нововолинська, авторитетних жителів міста, висловлюють свою підтримку Борису Карпусу — кандидату на посаду міського голови Нововолинська. Серед них — медики, фермер, вчителька, шахтар, екоінспектор та громадські активісти. 

Відомості про це розміщені на офіційній сторінці Бориса Карпуса у фейсбуці, – пише nvip.com.ua.

Так, лікар-педіатр Центру первинної медико-санітарної допомоги у Нововолинську Олена Варга розповіла, що вирішила сама балотуватися у депутати міської ради від команди “За майбутнє” та підтримати Бориса Карпуса на посаду міського голови, бо переконана, що місту потрібні зміни. 

“Як депутат – буду займатися проблемами медицини у місті, а також охороною материнства та дитинства, адже діти – це наше майбутнє. Здорові діти – здорова нація, здорове майбутнє. Нашому місту потрібні зміни!” – переконана Олена Варга.

Свою підтримку кандидату у мери Нововолинська Борису Карпусу висловив і громадський інспектор, який переймається екологічними проблемами міста, Віктор Степюк

“Знаю, що тільки разом ми зможемо змінити цю незадовільну ситуацію, яка є у місті. А мої повноваження громадського активіста з охорони довкілля тільки допоможуть у вирішенні цих проблем, – зауважив Віктор Степюк.

У команді Бориса Карпуса та політичної партії “За майбутнє” до Нововолинської міської ради йде і лікар-хірург, авторитетна людина у місті та фахівець своєї справи Магомед Магомаєв.

“Як депутат буду займатися проблемами медицини, соціальним захистом населення і проблемами тих сіл, які приєднуються в міську громаду. Місту потрібні зміни!” – зауважив Магомед Джамбулатович.

Підтримувати молодіжні ініціативи разом з Борисом Карпусом має намір і Вікторія Скриннік – керівник Нововолинського бюро правової допомоги, адвокат, очолює нововолинське ОСББ «Нова оселя НВ».

“Планую підтримувати молодіжні ініціативи в місті, а саме: спорт, здоров’я, збільшення танцювальних майданчиків. Буду сприяти та підтримувати ініціативи ОСББ, а також продовжу займатися правоосвітньою діяльністю, боротися з дискримінацією та насильством в сім’ї. Я – за зміни в місті. За майбутнє!” – зауважила Вікторія Скриннік.

До Нововолинської міської ради від команди “За майбутнє” балотується й активний житель, шахтар, заступник голови профспілки на шахті “Бужанській” Руслан Соловйов

“Свою подальшу роботу в міській раді бачу у покращенні житлово-комунальної сфери міста, а також екологічної ситуації. Місту потрібні зміни!” – переконаний Соловйов. 

Голова ОСББ Яна Никитюк також повірила у політсилу “За майбутнє” та перспективність Бориса Карпуса на посаді мера:

“Я прагну, щоб у нашому місті все більше будинків ставали енергоефективними, а також щоб навколо наших будинків змінювалася інфраструктура. Хочу, щоб люди повірили у те, що зміни можливі і місту потрібні ці зміни. Щоб місто починалося не з центру, а при в’їзді до нього. Вірю, що з Борисом Карпусом і командою “За майбутнє” ці зміни реально втілити у життя”.

Марина Єлева, як жителька села Грибовиця, вирішила теж балатуватися до Нововолинської міської ради у команді Бориса Карпуса, щоб відстоювати інтереси навколишніх сіл, які після виборів приєднаються до міста.  

“Займатимуся забезпеченням рівності прав мешканців на отримання адміністративних послуг, медицини, освітніх послуг, щоб ні в якому разі мешканці округу не відчували, що їх бюджетують за залишковим принципом.

Боротимуся за те, щоб в окрузі були залишені інфраструктурні об’єкти – школи, дитячі садочки, а також за недопущення створення підприємств, які будуть екологічно небезпечними для громади. Тому я підтримую Бориса Карпуса на посаду Нововолинського міського голови. Адже разом ми зробимо наше місто комфортнішим”, – переконана Марина Єлева.

Про свою підтримку Борису Карпусу заявив і лікар-хірург Нововолинської ЦМЛ Юрій Фіц, який вирішив стати депутатом міської ради, аби змінювати сферу охорони здоров’я на краще, робити її доступнішою. 

Голова громадської організації “Світ для дітей” Юлія Буденчук теж вирішила балатуватися до міської ради у команді Бориса Карпуса. Адже вона переконана, що разом вдасться перетворити Нововолинськ на доступне, зручне та комфортне місто з рівними умовами для усіх. 




один коментар
  1. Бориса знаю давно,ще з часів стрітболу в 6 школі,хороша людина!!! Надіюсь на зміни в місті,бо стара підошва за 30років знахабніла і стерлась зовсім))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер