<

Автомобіль ледве не наїхав на дитячу коляску. Свідок розповіла про інцидент у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 27.04.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
26
/ коментарів 6

На 15-му мікрорайоні міста Нововолинська біля магазину “Для вас” пройтись по тротуару для пішохода є просто небезпечним завданням. Голова молодіжної громадської організації “Станиця Нововолинськ Пласту-Національної Скаутської організації України” Віта Сєргєєва стала свідком випадку, коли водій ледве не збив жінку з дитиною.

Про це вона розповіла під час засідання громадської ради при Нововолинському міськвиконкомі 24-го квітня.

“До мене звертаються люди з цією проблемою. Автомобілі заїжджають прямо під сходинки магазину “Для вас”, неподалік вже збили дві людини. Я особисто бачила, як машина ледве не наїхала на дитячу коляску. Вискочив водій і накрив матами жінку: “Куди ти йдеш, куди ти дивишся?” До біди було не далеко”, – розповіла голова громадської організації.

Віта Сєргєєва зазначила, що пішохідна зона на 15-му мікрорайоні стала небезпечною ділянкою. Там ходять дітки, мами з немовлятами, в цей же час під самі сходинки магазину під’їжджають буси, легкові авто.

“Говорила з власником магазину. Мені сказали, що будуть збирати підписи. Зупиняються по дві, по п’ять машин – пройти просто неможливо. Був знак – зламали. Потрібно приймати міри”, – підсумувала вона.




коментарів: 6
  1. це коли д1тям 10 років то це Пласт. А Вікторія ветеран першой світово1 війни

    вже ветеран

  2. Так, це явище у нас дуже поширене. Складається враження, що хочуть скупити все в тому магазині і далі, ніж до сходів не донесуть. Не було б сходів, то і в магазин, напевно, вже б заїжджали. Неподобство страшне, а найгірше, що на зроблені зауваження такі водії в кращому не реагують, а в гіршому випадку ще й зроблять тебе винним, що смієш щось сказати проти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер