<

Автобус, який передали Нововолинську німецькі партнери, планують зробити пільговим до дачного масиву «Прикордонник»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 22.03.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4874
/ коментарів 7

Нововолинська міська рада розглядає можливість пільгових перевезень автобусом, який раніше передали міжнародні партнери, до дачного масиву «Прикордонник» та шахти №9.

До слова, рішення про затвердження статуту виробничого управління комунального господарства Нововолинської міської ради у новій редакції прийняли 22-го березня на позачерговій сесії. Ці зміни сприятимуть отриманню відповідної ліцензії.

Як зазначив міський голова Борис Карпус, аби це рішення затвердили, необхідно мінімум два автобуси, адже одним транспортним засобом виконувати пільгові перевезення неможливо.

“Проте, якщо нам вдасться надалі комунікувати з міжнародними партнерами, є можливість отримати ще один автобус”, – додав Борис Карпус.

Нагадаємо, що Нововолинська громада отримала гуманітарну допомогу від німецьких партнерів, а саме пасажирський автобус, про це повідомляв раніше міський голова Борис Карпус на своїй сторінці.

Наразі Нововолинська громада, здійснюючи пільгові перевезення, витрачає близько 2 млн гривень у рік з бюджетних коштів.




коментарів: 7
  1. Робота з “ядерним” електоратом як велась раніше, так і продовжується зараз.

  2. Може, ці пільги залишимо у минулому! Епоха того “пільгодавача” закінчилася пару років тому!

    • Як би пенсіонери мали пенсію з якої можна було заплатити за дорогу 56 гривень на “Прикордонник” і назад тоді пільговий автобус був і не потрібний. Що мають наші бабусі? Тільки літом поїхати на дачі. Бо з жовтня до квітня в місто ходять пішки 5,6,15 мікрорайонів.

  3. А вони тут до чого. Ніби вони цей автобус купили. Хоча б могли і купити. Такі накачані, що скоро повзриваються…

  4. Уявляю,як цей автобус буде рухатись по трихполосних дорогах міста без порушень ПДР… А меру,перед тим як планувати “пільгові” перевезення,раджу вийти до “пожежної”площі і подивитись на ситуацію власними очима… Ті,хто розраховує на пільговий автобус,вже не можуть дійти до зупинки,а для тих,що ще ходять нормально та “гармошка”…одна в день,виглядає як наруга. А два мільйони…вже учень третього класу може порахувати,що мільйон можна зекономити…

  5. “Наразі Нововолинська громада, здійснюючи пільгові перевезення, витрачає близько 2 млн гривень у рік з бюджетних коштів” То вже можна було б за 2 роки придбати 2 або більше автобусів за власні кошти.
    Подарований автобус має можливість посадки пасажирів з візками (обмежені у можливості пересування), чи буде на них встановлено валідатори та GPS, згідно рішення міськради?
    Коли подарують автобуси для пільгового перевезення до дач у районі шахт 5 та 1?

  6. багатьом людям які ніби й мають право на пільги , соромно користуватися таким видом пересування….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок