<

Автівка керівника Ковельського медоб’єднання потрапила у ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:56 | 12.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Службова машина керівника Ковельського медичного об’єднання Олега Самчука “Chevrolet Epica” не розминулася із бусом “Volkswagen Transporter” у Ковелі.

Після закінчення робочого дня автомобіль «Chevrolet Epica» головного лікаря Ковельського МТМО Олега Самчука рухався від центральної районної лікарні вулицею Чубинського і на перехресті з вулицею Вербицького потрапив у ДТП з білим мікроавтобусом, – інформує Район. Ковель.

Водій «буса» їхав зі сторони локомотивного депо в центр міста і через гілляки дерев не бачив попереджувальний знак про те, що він перебуває на другорядній дорозі.

На щастя, ніхто з людей не постраждав. Як стверджують правоохоронці, за кермом перебував водій головного лікаря, а самого Олега Самчука в салоні, нібито, не було. Машина їхала в сторону приватного особняка Олега Олеговича, який знаходиться на вулиці Чубинського у якійсь сотні метрів від місця автопригоди.

Працівник поліції підтвердив спецкору волинської газети «Вільна думка» Миколі Силюку, що два тижні тому на цьому ж перехресті вже була аналогічна аварія.

«Було сфотографовано даний дорожній знак і відправлено працівникам, які мають розібратися у цій справі», – перевів «стрілки» патрульний поліцейський.

Водій головного лікаря МТМО у розмові з журналістом був небагатослівний: обурювався діями «влади», яка мала би контролювати комунальні служби, обов’язком яких є нагляд за дорогами та зеленими насадженнями у місті.

«От подивіться: як він міг побачити знака цього?» – казав він, фактично захищаючи водія мікроавтобуса.

«Де держава? Де влада? Хто має обрізати це все? Питання до них. Якби їх оштрафували за це», – обурювався водій Олега Самчука.

Хоча саме його «шеф» і є тією владою: Олег Самчук входить до складу виконавчого комітету Ковельської міської ради, є одним з найбільш високооплачуваних керівників комунальних підприємств міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер