<

Аудиторська перевірка та чутки про звільнення Гури: на шахті №9 «Нововолинська» відбулися збори колективу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 16.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
23
/ коментарів 56

15-го лютого на шахті №9 “Нововолинська” відбувалися збори колективу, на яких директор копальні повідомив, що через аудиторську перевірку ДП “Волиньвугілля” працівники підприємства залишаться без премії, хоч і виконали поставлені плани по видобутку вугілля.

Директор шахти №9 Павло Танчев, який очолює її з 26-го грудня, повідомив колективу, що від голови Незалежної профспілки гірників України прийшов лист, в якому йдеться про те, що отримані дані можливих порушень законодавства службовими особами ДП “Волиньвугілля” та його підрозділами. Про це повідомлено державну аудиторську службу України.

Шахта виконує план. За лютий маємо відвантажити 4800 тонн вугілля на 10 мільйонів. Прохідники отримають зарплату до 18 тисяч гривень і за виконання плану всі мали б премію. Та через листи профспілок буде аудит, під час якого нарахування премій забороняється. Все буде під приписом аудиторської служби, яку запросила незалежна профспілка.

На сьогодні зарплата виплачується, лишилося 25% за січень та заборгованість з попереднього 2018 року, коли був інший керівник. Вона має бути погашена з держпідтримки. Треба було раніше контролювати”, – зазначив Танчев і звернувся до голови первинного осередку НПГУ ВП«Шахта №9 «Нововолинська» Василя Гури з запитанням для чого писали листи.

Гура запитав, чому керівнику боятися, якщо все добре в роботі. На що Танчев відповів, що переймається за виплати працівникам шахти. Голова профспілки також зазначив, що після виходу сюжету про “Волиньвугілля” в програмі “Гроші”  пішли розмови про його звільнення.

Детальніше про події – в відео.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/779029412475076/

Також мова велася про новий прохідницький комбайн, який шахта №9 отримала від інвестора – компанії “Український національний продукт”. Гура зазначив, що його не передали на баланс і не має документів відповідних на прийняття техніки. Танчев зазначив, що комбайн дали на зберігання, а заплатять за нього інвестору, коли шахта заробить гроші.

Про нове обладнання на копальню, перспективи роботи та співпрацю з “УНП” Павло Танчев розповів журналістам “БУГУ”, про що читайте згодом.




коментарів: 56
  1. Обов’язки дирекції створювати умови роботи для працівників, а якщо робітники не довіряють керівництву, вони мають право шукати правди в інших місцях.

    • Не будь такою шустрою. Як директор може створити вигідні умови для працівників, як в директора на шиї сидить як ярмо ціла контора ДП, яка тільки командує і нічого не робить.

  2. 9 шахта годує кодлу нероб в ДП “ВолиньБЕЗвугiлля”, то про яку премію для шахтарів може ще йти мова? Що за шахтарська наівність

  3. Мдя…. Танчив де вугілля Бужанки яке ти вкрав? Аа.. згоріло…. ДЕ ПРЕМІЯ ШАХТИ 9? аааа… ГУРА ВИНОВАТИЙ Михайлович логіка де?

  4. Не тільки ГОДУЄ ВолиньДП але і шахту Бужанську ,яка вугілля не видобуває а зарплату отримує впершу чергу.

  5. Натішились ми танчивим ой натішились. Бужанка не зря його невпустила на свою шахту. А ми л£$! Впустили. От і тішимось….

  6. танчев молодець . не попускай цьому матюгальнику. воно з юрківом обдурили весь колектив шахти . накрали на мільйони і цей непотріб , який без мата не може слова сказати , ще буде качати свої права ? де рябович ? славік викинь це непотрібство з шахти . чому гура не говорить як вони з макаровими таємно зустрічаються з юрківом і плекають надію повернути злодія на шахту.павло михайлович , не попускай цьому горе-депутату . ми з тобою. а посаду макаров отримав від юрківа за лояльність , і всі про це знають.

  7. це які шахтарі за гуру ? ті які заробляли підземний стаж не їздячи в шахту , а гура -юрків-макаров покривали цей злочин .

  8. Ми не хочемо вугільну мафію. Йди геть шанувальник зі своїми шістками венгрина

  9. Питання до тіпа керівника. Як може вплинути зроблена премія робітників до аудиторської перевірки по танчики? Павлік щось начудив. Знову будеш горним

  10. Я правильно розумію – неврівноважений Гура своїми кляузами добився того, що шахтарі НЕ отримають гарантовану їм премію за виконання плану? Основна мета Гури – насолити керівництву шахти і об’єднання щоб отримати можливість просувати свої корупційні схеми (читай – красти в шахтарів). А зараз своїми недолугими діями Гура залишив шахтарів без премії, яку вони заробили важкою працею, а не матюкливими балачками. Профспілка має дбати про шахтарів і захищати їхні права, а не красти їхню премію.
    Шахтарі, задумайтесь, що вам потрібно – гідна оплата вашої праці чи якийсь матюкливий брехун, який залишив вас без премії???

  11. Шанувльник або відданна шануваьниця не нервуйся так а то від злості лусниш

  12. Небайдужий / 13.02.2019 – 12:46 / Відповіcти
    Шанувальник це бондарчук оля котра займає посаду боротьби з корупцією на ДП!. Але сама її очолює. Є навіть документи що вона незаконно прийнята на роботу. Це сосалка венгрин.

    Вже про цю шанувальницю писав “небайдужий” може хватит нас дурити, і людям лапшу вішати, ми самі на шахті розберемося і з Рябіновичем,і з Танчиком, а ти не лізь.

  13. А взагалі що то за дурь. проводиться аудиторська перевірка причому наша премія, хай ноги трусяться в Юрківа в Танчева і у всіх хто наші гроші крав, і чого так теперішній переживає, що вже також рильце в пушку.

  14. от якраз гура з макаровим і переживають , що коли юрків почне говорити то відразу здасть
    *поддєльніків* з ким накрав на мільйони .а там без профсоюзів не обійшлось .чи я не правий гура ? в гури треба шукати наше вугілля .

  15. гура – годувальник ти наш .і макаров теж годує коли в забуті в гімно вступить ? макаров , ти хоть знаєш з якої сторони в лаву залазити ?

  16. Ой, ти що маєш якесь відношення до вугілля, напевно ніякого. По тебе спец лікарня плаче А Гура молодець наш пацан, він з нами пилюкою дихає в шахті і вугілля добуває.

  17. ще напиши і макаров дихає пилюкою в нарядній , і той шофер з підземним стажем , який гуру возив з макаровим теж дихає ? а ми на них горбатимось , а вони з юрківом свої ділішки вирішують.приплели туди ще того сєпара волинця і відстоюють інтереси ахметова.макаров – ти ж вроді був там на сході , не соромно інтереси сєпарів відстоювати ?

  18. це які шахтарі за гуру ? ті які заробляли підземний стаж не їздячи в шахту , а гура -юрків-макаров покривали цей злочин .

  19. Проблеми шахтарів починаються не з Гури Васі, а з міністерства і вище. Як що різні шавки можуть обпльовувати честь і гідність людини, яка очолювала інспекцію кількох областей на заході Украіни, а на місце його було поставлено злодюжку місцевого пошибу з шахти Бужанська, який задовільняє місцеву владу і міністерство, очолюване то керівником з конфетноі фабрики то спортсменом, а майбутнього в таких шахт бути не може. Шахтарі не давайте себе так просто обманювати.Спілкуйтеся між собою довіряйте тим з ким працюєте, а не тим хто вам обіцяє.

  20. Висновок можна зробити один. Закінчилась лафа шісткам злодюги юрківа.Тепер їм треба пахать і кожний день спускатися в шахту і тому їм невгодний Танчик. Михайлович, ми з тобою. А ті хай вибирають-або розраховуються, або працюють і дають працювати нам.

    • Эх, яка ж ви, невгомонна, шановна весела пані! Одне й те саме верзете під різними ніками. Шахтарів не обдурите, шановна! Шахтарі за Василя Гуру!

  21. Йцукен, чи як там тебе, я як раз працюю в шахті. А вот ваш патрон, коли займав посаду інспектора західного регіону, то до нього без хабаря краще було не підходити. А на рахунок вас, тіпа трудяг, які дихають пилом, так от ви є мисливці за шахтарським стажем, щоб в майбутньому мати регрес і пенсію непогану. Ось ви і бісетесь.

    • Але вмієте розсмішити ви, шановна пані! Де ж то ви работаете на шахті? Ким, шановна? Прохідницею? Грозшею?

    • То здай Юрківа якщо він брав хабарі, хай сяде в тюрму а язиком лягати, краще ним Венгріна, пилипця лизни, їм буде в кайф і ти рота свого чимось займеш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа