<

Аудит, інвестиції та розвиток: мер Нововолинська Борис Карпус провів круглий стіл з представниками бізнесу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:13 | 24.11.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

24-го листопада відбувся круглий стіл за ініціативи міського голови Нововолинська Бориса Карпуса, на якому обговорили можливі напрямки розвитку Нововолинська, збільшення інвестиційної спроможності міста.

Підприємці Нововолинської громади та депутати міської ради мали нагоду послухати досвід юристки, екологині та PDM консультантки з міста Бердичів Житомирської області Юлії Лефтер. Залучення міжнародної технічної допомоги, зовнішніх інвестицій, реформування комунальних організацій, розробка та просування інвестиційної стратегії, підняття життя громади – кроки, які вона бачить.

“Для цього потрібна максимальна співпраця з депутатами, залучення власників підприємств для діалогу”, – таким баченням розвитку Нововолинська поділилася Юлія Лефтер.

Процеси потрібно розпочати з аудиту документації комунальних підприємств, розповіли на зустрічі. За планом це потрібно робити уже в грудні цього року, в січні-лютому провести зустрічі з міжнародними фінансовими організаціями, такими як Європейський інвестиційний банк, Європейський банк реконструкції та розвитку, залучення програм місцевого розвитку НЕФКО та U-LEAD з Європою.

Борис Карпус висловив думку про те, що потрібно створити новий департамент, який буде займатися питаннями написання проєктів, інвестиціями і промоціями. Міський голова висловив необхідність взаємодії влади та місцевого бізнесу.

“Хотів би, щоб географія продажу ваших товарів і послуг збільшувалася і люди гордилися тим, що працюють на ваших підприємствах. Це призведе до підвищення рівня сплати податків, а за ці  кошти можна робити життя у місті більш комфортнішим”, – звернувся мер до підприємців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця