<

Асоціація місцевого самоврядування Прибужжя: долучились ще п’ять громад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 16.03.2021 / Володимир, Нововолинськ, Шацьк / , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Ще п’ять голів територіальних громад Волині підписали меморандум про співпрацю з Асоціація місцевого самоврядування Прибужжя, керівником якої є помічник нардепа Ігоря Гузя, депутат Волиньради – Андрій Бокоч. До її складу увійшли – Нововолинська і Володимир-Волинська міські громади та Затурцівська, Локачинська і Шацька.

Створення Асоціації у 2017 році ініціював народний депутат України Ігор Гузь з метою поглиблення комунікації та реалізації спільних проєктів та ініціатив. На сьогодні в її числі – 17 місцевих громад, – йдеться на офіційні сторінки нардепа у фейсбуці.

Урочисте підписання документів відбулося 12-го березня, під час щоквартальної зустрічі за участю голів територіальних громад виборчого округу № 19, депутатів Волинської облради, керівника Володимир-Волинської райради, керівника ДФС у Волинській області та представників Молодіжний центр Волині.

Під час заходу голови територіальних громад, спільно з податківцями, обговорили низку проблемних питань та шляхи їх вирішення. А представники Молодіжного центру розповіли про переваги роботи з молоддю та її невичерпний потенціал для розвитку громад.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер