<

Апеляційне засідання по «справі Сторонського-Лакиш» перенесли вдруге: ексзаступник мера не вивчив матеріали прокуратури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:44 | 4.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
817
/ Коментарі відсутні

4-го листопала у Волинському апеляційному суді повинна була слухатись апеляційна скарга Андрія Сторонського щодо так званої нашумілої «справи Сторонського-Лакиш». Проте засідання знову відклали. Цього разу виявилося, що ексзаступник колишнього мера Нововолинська просто не встиг ознайомитися з документами прокуратури.

Нагадаємо, на попередньому засіданні, яке відбулося в кінці жовтня, виявилося, що Сторонський з’явився на судове засідання з адвокатом, який не мав посвідчення. Тоді засідання теж відклали.

Цього разу, як виявилося перед початком засідання, Сторонський не встиг вивчити матеріали прокуратури у справі, по якій сам же подав апеляцію.

Засідання знову відклали. Наступне слухання справи відбудеться 10-го листопада о 8:00.

До слова, під час засідання у жовтні та 4-го листопада Сторонський заявив, що не хоче, аби його фотографували та знімали на камеру журналісти. Суддя підтримав таку скаргу та сказав представникам медіа не знімати Сторонського.

Судове засідання не є закритим, справа не є кримінальною та не вимагає ухвали, а ексзаступник нововолинського мера і надалі працює на державу і обіймає посаду заступника голови Володимир-Волинської РДА. Інтернет-видання “БУГ” вбачає перешкоджання суду у відкритому судовому процесі і можливості висвітлювати для читачів даний процес.

Нагадаємо, ексзаступник ексмера Сапожнікова Андрій Сторонський у 2020-му році преміював на більше 30 тисяч гривень свою двоюрідну сестру, яка тоді обіймала посаду начальниці управління освіти Нововолинської міськради.

10-го вересня, згідно з рішенням суду у Нововолинську Андрія Сторонського визнали винним та призначили йому покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподаткованих мінімумів, що становить 3400 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер