<

Антисанітарія у Нововолинському гуртожитку: пенсіонер зловживає алкогольними напоями та розводить безлад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:08 | 18.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
4265
/ Коментарі відсутні

Сусіди одинокого пенсіонера потерпають від антисанітарних умов та смороду протягом 20-ти років. 82-річний чоловік, який проживає в гуртожитку на Святого Володимира у Нововолинську та зловживає спиртним, розвів антисанітарію.

Для мешканців будинку це неабиякий дискомфорт, адже молоді сім’ї потерпають від такого сусіда. У під’їзді нововолинців зустрічає сморід, пліснява, таргани та товариші пенсіонера «по чарці».

Сусід одинака Сегрій Швед опублікував у соціальних мережах відео у якому спілкується зі стареньким про умови його життя. Це привернуло увагу не лише соціальних працівників, а й доньки пенсіонера, яка навідалась до батька.

82-річний чоловік розповів мешканцю будинку, що не ладен навіть підвестись до кухні та вбиральні.

“Холодно у кімнаті, тому одягнений тепло. Не приймаю душ, не ладен підвестись навіть до кухні – ледве ходжу. Впав, підіймали люди”, – розповів одинак.

Як повідомили журналістам БУГу сусіди, пенсіонер зловживав спиртними напоями та часто проводив час у компанії товаришів «по чарці».

“Коли приходить літо, а разом з тим спека – на весь поверх стоїть нестерпний сморід. Сусіди намагаються виїхати на дачу та до родини, аби втікти від жахливої антисанітарії”, – зазначив Сергій Швед.

У будинку проживає чимало молодих сімей з маленькими дітьми та дати раду ситуації, що склалась поряд з ними – ніхто не може. Після розголосу у соціальних мережах, до пенсіонера завітали соціальні працівники.

“Працівники соціальної служби вкотре запропонували чоловіку переїхати у будинок для людей похилого віку та він навідріз відмовився”, – розповіли мешканці будинку.

Згодом прийшла донька, яка ж одразу почала наводити лад у помешканні.

“Після посту, на щастя, все ж прийшла родина пенсіонера. Ми стривожені тим, що не знаємо, яку ж кількість часу це протягне, а щомісяця публікувати подібне на фейсбук-сторінку – даремно”, – додав сусід.

За законодавством України є адміністративна відповідальність за розведення антисанітарії в помешканні. Та сума штрафу становить всього 51 гривню. Штраф призначає адміністративна комісія при виконавчому комітеті міської ради на складений протокол про відповідне порушення.

Інтернет-видання «БУГ» уже вдруге завітало до даного помешкання, але, на жаль, питання щодо вирішення проблеми інших мешканців будинку – досі відкрите.

Нагадаємо, нововолинський гуртожиток вважається одним з «проблемних» будинків міста. Тут великі борги за комунальні послуги – проживають також люди, які пиячать. Та окрім мешканців, які ведуть не зовсім порядний спосіб життя, тут є і сім’ї з дітьми.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа