<

Андрій Развін. Безпрецедентна ситуація по нововолинським шахтам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 4.07.2015 / Нововолинськ, Онлайн /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Колишній очільник прес-служби  ДП “Волиньвугілля”, член національної спілки журналістів Андрій Развін прокоментував ситуацію яка сталася на нововолинських шахтах. 

– На нововолинській групі шахт склалася безпрецедентна ситуація за всю 60-ти річну історію вуглевидобутку на Волині, – розповідає Андрій Развін. – Рішенням Міністра енергетики та вугільної промисловості в добровільно-примусовому порядку, фактично, заставили написати заяви про звільнення абсолютно всі директори шахт.




коментарів: 8
  1. Андрій Развін, як кажуть, – син відомого у Нововолинську партфункціонера. Це звичайно ні про що не говорить,.. проте, він не змінився за всі ці роки. Андрію! Не бреши! Шахтарі міста хочуть кардинальних змін на копальнях. Їм у печінках сидять твої комуністичні керівники шахт, профспілок і міськради, яких ти захищав і захищаєш. І яким вірно служив і служиш. Звісно ж, не за так. Це – організована колишніми вихованцями КПСС – злочинність у всеміському масштабі. Останні відкриті кримінальні справи на твоїх друзів – злодюг, пряме тому підтвердження.

  2. його тепер Гузь годує. Де штаб Гузя, раніше був бар “Болеро” Развіних, магазин Развіних. Здали перед виборами в оренду. Оформили не на Гузя. Але платить гарно.

  3. У заголовку інтерв’ю – два русизми. Є – “по нововолинським шахтам”, правильно – “по нововолинських шахтах”. Панове журналісти, слідкуйте за привильністю написання українських висловів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа