<

Амбулаторію центру ПМСД на 5-му мікрорайоні в Нововолинську розширили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 28.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
80
/ Коментарі відсутні

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини №1, що на 5-му мікрорайоні Нововолинська, розширила свою площу. Відтепер в частині приміщення міського клубу з окремим входом працюватиме пункт щеплень для дітей, два кабінети лікарів-педіатрів, ігрова кімната та кімната матері і дитини.

Про це повідомляють на офіційному сайті Нововолинської міської ради.

Амбулаторію на 5-му мікрорайоні відкрили ще у грудні 2013 року.

“Приміщення було невелике площею 123 м кв. Прийом вели чотири сімейні лікарі та два педіатри”, – розповіла головний лікар центру ПМСД Ольга Попіка.

В амбулаторії облаштували ще одне приміщення для прийому дітей. У коридорах встановили лампи-рециркулятори, які працюють в присутності людей і призначені для знезараження повітря.

Орієнтовно на проведення ремонтних робіт спрямували 199 тис грн – це кошти Національної служби здоров’я. Майже 200 тис грн  витратили на заміну вікон і дверей, а ще 45 тис грн – на закупівлю меблів, медичного обладнання та облаштування ігрової кімнати.

“Окреме приміщення значно зручніше для діток. Сподіваємося, що нашим маленьким пацієнтам тут буде значно комфортніше”, – зазначила Попіка.

За словами Ольги Попіки, в амбулаторії активно  проходить щеплення дітей. 270го лютого, наприклад, там вакцинували майже 50 пацієнтів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер