<

Алкоголь та дизпаливо: в Нововолинську та Іваничівському районі викрили злодіїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:48 | 2.07.2019 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Протягом доби 1 липня в Нововолинську та Іваничівському районі затримали крадіїв, які викрали алкоголь в супермаркеті та каністру з дизпаливом в односельчанина відповідно.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

1 липня в Нововолинську поліцейські викрили 23-річного грабіжника, котрий відкрито викрав із місцевого супермаркету алкогольний напій. За фактом  грабежу слідчі проводять досудове розслідування. Зловмиснику за скоєння злочину загрожує до чотирьох років позбавлення волі. 

Протягом минулої доби поліцейські Іваничівського відділення поліції встановили особу зловмисника,  котрий із господарського приміщення 42-річного жителя району викрав каністру з дизпаливом.

Дільничні офіцери поліції у співпраці із оперативниками та співробітниками сектору реагування патрульної поліції Іваничівського відділення поліції, з’ясували, що до скоєння крадіжки причетний 28-річний односельчанин заявника.

За фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у приміщення, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер