<

Алім Здига прокоментував ситуацію з «адмінкою» і штрафом та розповів про свою діяльність, як депутата Нововолинської міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 1.02.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
100
/ коментарів 10

У студію інтернет-видання «БУГ» запросили депутата Нововолинської міської ради Аліма Здигу, щоб отримати коментар про притягнення до адміністративної відповідальності та поговорити про його роботу як обранця громади.

Чудова практика, коли депутат приходить в студію, аби розповісти людям, які його обирали, за свою роботу в раді. Громада повинна знати в обличчя та чути своїх представників у владі.

Алім Здига розповів, що звісно неприємно було опинитися в такій ситуації, коли тебе обговорюють за порушення. Зазначив, що незнання закону звичайно не звільняє від відповідальності, однак ситуація, яка сталася, була дійсно випадковістю і він не навмисне порушив закон.

Нагадаємо, суд призначив штраф депутату міськради за те, що він не повідомив про суттєві зміни в майновому стані, придбавши автомобіль, вартість якого перевищувала 50 прожиткових мінімумів доходів громадян для працездатних осіб. Вантажний фургон MERCEDES-BENZ, про який йдеться, насправді навіть і не перебуває у власності Аліма Здиги. Обранець детально розповів, як склалися обставини, про що дивіться у відео.

Окрім того, поговорили про його роботу як депутата: чи часто звертаються люди за допомогою, чи планує він знову брати участь в місцевих виборах та як громаді правильно обрати свого представника на виборах. Також запитали про волонтерську діяльність, допомогу сім’ям та бійцям на Сході і реконструкцію зупинки на 15-му мікрорайоні в Нововолинську.

Детальніше – у відеоінтерв’ю:




коментарів: 10
  1. Звичайно авто не на нього оформлено, бо якщо щось станеться, то авто не заберуть у нього.

    • Юля, ви дружина цього слуги народу?
      І ше, якийсь у вас лексикон “дивний”, подібний до того, яким користуються люди, шо крадуть.

  2. Вірю в щирість Аліма,тому що він допоміг багатьом людям, які опинилися в дуже складних життєвих обставинах.Коли нашу сім’ю спіткало лихо, відійшла у вічність кохана дружина і любляча мама, то сім’я Аліма Здиги була одна з найперших,які підтримали нас морально, матеріально і надали нам транспорт.Побільше хай буде таких людей при владі.Ще раз дякуємо сім’ї Аліма Здиги.

  3. Алім Здига щира, порядна людина. Ви “копайте глибше”, по міських чиновниках. Але зрозуміло, для резонансу робите. Аж смішно

    • Не бачу ні чого кримінального людина просто зробила помилку з документами! Він ні вкрав грошей з бюджету бюджету . Якби усі такі депутати були !

  4. Алім Здига не хоче також прокоментувати, як отримав ділянку на 15 мікрорайоні під квітковий кіоск? Надіюсь, що задекларував.

    • якби ви подивилися відео, то почули б відповідь на своє запитання. Про кіоск запитали в депутата

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер