<

Алея мистецтв, атракціони, ярмарок та майстер-класи: як нововолинці святкували 70-річчя міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:02 | 30.08.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / , , , /
Перегляди
82
/ Коментарі відсутні

Дню міста та Дню Шахтаря у Нововолинську було присвячено безліч цікавих та інтерактивних розваг, майстер-класів та конкурсів для малечі. Основні з них проходили у парку культури й відпочинку. А на бульварі Шевченка тим часом працювали мистецька алея, ярмарок сувенірів народних майстрів та святкові фотозони.

30-го серпня нововолинська малеча не сумувала. З нагоди свята для них організували чимало яскравих розваг.

Так, у місцевому парку працювали аніматори, які розважали малечу цікавими конкурсами, та казкові герої, які залюбки її веселили. Найактивніші учасники утримували призи та яскраві кульки.

Особливою популярністю серед наймолодших користувався «Аквагрим».

Також під час святкових заходів в парку розваг для дітей та дорослих працювали атракціони. І нововолинці та гості міста залюбки там розважались.

Усі охочі дітлахи могли випробувати себе і у майстер-класах із розфарбовування декоративних виробів, вироблення сувенірної продукції та оригамі.  

Тим часом на бульварі Шевченка розгорнулась мистецька алея, яка гармонійно поєднала різні жанри творчості.

Своєрідний змістовний подарунок до Дня народження рідного міста підготували і місцеві книгозбірні.  Бібліотечна лаунжзона «Рідне місто пізнаю…» розповідала історію зародження й розвитку міста.

Окрім цього, впродовж дня можна було придбати вироби народних майстрів, які привезли свої найкращі творіння. Розмаїттям манили і ряди з виїзною торгівлею.

Також можна було сфотографуватися біля оригінальних святкових фотозон, які спеціально підготували до ювілею шахтарського міста.

Детальніше про те, яким був цей святковий день, і як розважались мешканці міста-ювіляра і його гості розкаже наша фотопідбірка:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер