<

Активних нововолинців закликають подавати проєкти на розвиток міста: запровадили Громадський бюджет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:27 | 2.10.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську з 1-го жовтня розпочинається прийом проєктів громадських ініціатив на покращення розвитку міста.

Рішення №39/10 «Про затвердження Положення про Громадський бюджет міста Нововолинська» прийняли у Нововолинської міській раді 17-го вересня, – інформують на сайті міста.

Громадський бюджет (бюджет участі) – це можливість для кожного мешканця ініціювати важливі проєкти, на які виділяють кошти з місцевого бюджету.

Загальний обсяг громадського бюджету на бюджетний рік становить 500 тис. грн. Граничний розмір одного проєкту 50 тис. грн.

Зазначають, що проєкти, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, повинні бути спрямовані на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду міста, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку, впровадженню сучасних інноваційних проєктів у всіх сферах життєдіяльності міста (не пов’язані з поточною роботою у відповідних галузях та сферах діяльності і поточним утриманням бюджетних установ).

Проєкти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані з бюджету міста.

Як подати проєкт

Перед тим як подати проєкт на участь у Громадському бюджеті, необхідно ознайомитись з Положенням про Громадський бюджет у місті Нововолинську

Для подання проєкту необхідно заповнити бланк проєкту Громадського бюджету міста

Щоб подати проєкт, необхідно заповнити форму.

Нагадаємо, під час голосування за проєкт громадського бюджету у Нововолинській міській раді депутати висловлюватись проти, оскільки вважали його недопрацьованим та поспішним.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер