<

Активісти звернулися у поліцію: лист-висновок екологічної перевірки Нововолинська забрала невідома особа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 22.07.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
18
/ коментарів 5

Два місяці тому Оксана Грачова звернулась до екологічної інспекції України зі скаргою на неприємний запах у Нововолинську. Як розповіли БУГу, лист-відповідь, який надійшов жінці, забрала поштарка на прохання невідомої особи.

Оксана у коментарі журналістам розповіла, що в травні, дізнавшись про неприємний запах, звернулась до екологічної інспекції. Жінці відповіли, що в Нововолинськ направлять комісію та нададуть їй висновки перевірки.

“Зателефонувала на екологічну службу. Розповіла про ситуацію в місті, про Кроноспан, Курчак та Олійний. Мені повідомили, що буде вислано комісію та нададуть відповідь”, – говорить Оксана.

Лист надійшов на адресу прописки жінки, де мешкає її мама. Однак, на другий день поштарка прийшла до неї та попросила віддати його. Оксана прочитати лист не встигла.

“Мама розповіла, що ввечері прийшов лист, а зранку поштарка його забрала. Сказавши, що на пошту прийшли зі служби і попросили віддати, бо з тим листом щось не так. Лист був від екологічної служби, прийшов з Луцька. Там мали бути данні про повітря та екологію”, – зазначила Оксана.

Жінка вважає, що комусь, ймовірно, були невигідні екологічні висновки, тому лист забрали.

Оксана звернулась за допомогою до екоактивіста Віктора Степюка. 21-го липня у відділенні Укрпошти їм повідомили, що лист попросив забрати чоловік зі служби з якої його відправили.

“Це не ми його забрали. Приходив мужчина зі служби з якої надійшов лист. Показав посвідчення. І сказав, що вони неправильно написали. Перепишуть і надішлють новий”, – говорить працівниця.

Вона додала, що не запам’ятала ім’я та прізвище людини і що мама активістки добровільно лист віддала.

За словами Степюка, «це кримінал». Забирати лист, в якому особисті данні пані Оксани, не мали права. Якщо були допущені помилки, представники служби мали самі зв’язатися з Оксаною.

Після дачі коментарів журналістам, активісти написали заяву у поліцію.

Нагадаємо, в середині травня на заводі «Кроноспан» було випущено першу ОСП (OSB-плиту). В той же час мешканці Нововолинська почали скаржитися на сморід у місті, що йде від підприємства.




коментарів: 5
  1. Оцей чоловік на фото сам працює на олійно жировому. Проти кого воюють ці двоє?????

  2. Не щодавно було свято кронік не димів бо кандидат на мери ходив по Панасівці і агітував .тоді ми хоть вдихнули чисте повітря

  3. А шо, не можна було листа на електронну адресу вислати чи шо?
    Як не як, а в 21му столітті ніби як пробуємо жити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок