<

Активісти виклали в мережу переписку нововолинського педофіла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:22 | 9.06.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
53
/ коментарі 3

У соціальній мережі спільнота Анти Педофілія Луцьк опублікувала переписку з педофілом.

Відразу пішла гостра дискусія з цього приводу:

Anastasiia Shcherbatiuk
Інколи просто думаєш що ж мужикам не хватає в 40 років, чи гостроти чи новизни, вот є чоловік, батько дітей, має жінку і сидить на таких сайтах і пише ніби ровесникам своїх дітей, може таких здавати не в міліцію, а в Ліпіни везти?)

Вова Киричук
група осіб під виглядом боротьби с педофілією примусила неповнолітнього створити анкету на сайті знайомств шляхом обману. та пропонувати інтим як це з точки зору закону якось кумедно

Мирон Гнатюк
Вова, “примусила неповнолітнього”?самому не смішно?)”під виглядом боротьби с педофілією”? Чого “с”))якщо ти не помітив, на сайті знайомств “люди” пишуть перші самі і їх ніхто не примушує до цього, зокрема особа переписка якої зображенна вище.Також ,якщо ти не тупий ,то помітиш ,що інтим пропонувала також та особа ,яка написала першою, тобто підозрюваний в педофілії.З моєї точки зору – це по дурному ,тупому,не логічному,та й взагалі не людяно і підозріло з натяком на захист педофіла , а не практичне судження про дії активістів.Такщо, краще промовчи , якщо в законі нічого не знаєш.Почитай 156 статтю ККУ ,там чітко говориться про те ,що ти написав ,чи ще можеш написати.І доречі ,совість ніхто не відмінняв ,якщо б був більш совісним ,то б не пропонував інтим і не кидав інтим фото з еротичним ,чи навіть порнографічним змістом малолітній дитині(доречі, за розповсюдження порнографії ,також є стаття).Чи він ,чи вони настількі тупі ,щоб зрозуміти ,що це безчесно і не людяно?Чи надто тупі ,що йдуть за своєю хтивістю?

Вова Киричук
У анкетах ваших “борців” вказано вік старше 18 років, тому люди й пишуть ПОВНОЛІТНІЙ ОСОБІ ПЕРШИМИ, це по перше, по друге, створюючи таку анкету ваш “хлопчик” свідомо йде на те, що йому будуть пропонувати зустріч інтимного характеру(фактично провокує людину вказавши повнолітній вік). Тому Ви вельмешановані “борці” штовхаєте дитину на такі бесіди та й ще на перегляд порнографіі. Мені теж пару разів писали Ваші “борці”, де самі у пряму пропонували зустрічі, просили показати інтимні фото, а коли ми майже домовлялись казали шо їм 15 років, зрозуміло, що отримували категоричну відмову.
а стосовно молоді, ну то пройдіться вечором по барах і пивних точка і подивіться скільки там неповнолітніх яким немає чим зайнятись у житті. Ви б краще створювали спортивні секціїї та гуртки а не розважались на сайтах знайомств більшеб користі було

9bLv2vL0S-4
DkR_hEl2PSI
PFqp_7V2BqU
R6cGllYgd-0
sQs8wT4Aoxg
v4WdGZUqmsw




коментарів: 3
  1. Жах і жаба ще каже на роботі,з ким нк буває.Хай би Вашого сина так побачили б,щоб вона сказала і відреагувала. Панасюк ти є Позор тебе треба гнати з міста щоб духу твого не було.Позор сім’і в якій він живе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер