<

[Відео] Активісти “відбивають” Нововолинський олійно-жировий завод

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 13.10.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
63
/ коментарів 11

Приблизно о пів на 16-ту біля Нововолинського олійно-жирового заводу зібрались представники Цивільного Корпусу “Азов”, які під націоналістичні гасла почали акцію протесту проти рейдерського захоплення підприємства.

Біля заводу зупинились два пасажирські автобуси. Хлопці в масках пробралися на територію підприємства, вибивши огорожу. Зараз вхід на завод заблокований. Працівники покидають робочі місця. Прибув директор олійно-жирового. На території заводу перебуває журналіст інтернет-видання “БУГ”.

О 16:40 на місце події прибули ліквідатор з адвокатом. У ході розмови журналістам “БУГу” повідомили, що серед чоловіків в масках – колишні спецназівці, які відбували службу в зоні АТО. На завод приїхав також начальник охорони.

Як стало відомо, у програму Цивільного Корпусу “Азов” не було включено захоплення території олійно-жирового заводу.

upd 19:00
Після трьох годинного перебування “активістів” на території Нововолинського олійно-жирового заводу, до підприємства під’їхало два автобуси і люди у формі, організовано покинули приміщення.

На територію заводу, поспілкуватися із людьми у формі, заходили представники від міського осередку в Нововолинську ЦК “Азов”. Після перебування на підприємстві, представники ЦК “Азов” повідомили журналісту БУГу, що їх людей на олійно-жировому заводі немає. Також, що ЦК “Азов” лише організовував мітинг біля території заводу і на територію зайшов лише після того як підприємство зайняли люди у формі. Зокрема, бійці ЦК “Азов”, за словами представників, на території заводу перебували кілька хвилин і покинули підприємство.

Наразі, не відомо звідки приїхали “активісти”, але буквально за кілька хвилин організовано під’їхало два автобуси та люди у формі покинули підприємство. На запитання журналісту БУГу “Що трапилося?” людина у балаклаві сказала: “Все буде добре, підприємство працюватиме та люди отримуватимуть зарплату”.

ОФІЦІЙНА ЗАЯВА ЦИВІЛЬНОГО КОРПУСУ «АЗОВ» ВОЛИНЬ ЩОДО ПОДІЙ НА ОЛІЙНО-ЖИРОВОМУ ЗАВОДІ У НОВОВОЛИНСЬКУ.
Активісти Цивільного Корпусу «АЗОВ» Нововолинськ отримали інформацію від працівників, що завод було захоплено невідомими особами.
Активісти ЦК «АЗОВ» Нововолинськ прибули, аби перевірити достовірність інформації та з’ясувати обставини конфлікту.
Через деякий час під’їхали автобуси з невідомими особами в масках, які здійснили проникнення на територію заводу.
Дана ситуація є конфліктом двох комерційних сторін, до яких Цивільний Корпус «АЗОВ» немає жодного відношення.

_DSC0203_tn
_DSC0197_tn
_DSC0171_tn
_DSC0208_tn




коментарів: 11
    • дадада, вони просто мирно проходили повз, а потім почали горлопанити “славаУкраїні” і культурно зайшли з трактором

      • пане троль читайте офіційну заяву ЦК “Азов” та й фотодокази теж свідчать що ЦК “Азов” стоїть за територією що й доказали й журналісти

  1. Через територію ожк защемились на імперію жирів, тому то жіночка і кіпішувала, шо налякали їй людей

  2. В олігархів забирають заводи і повертають людям робочі місця та і взагалі повертають підприємство в держ. власність і всеодно знаходяться ті кому щось не до вподоби, саме головне що з цього роблять злочин! Трагегію! Просто купа сфальшованої інформації а фактів як завжди нема. Це просто ще раз говорить про не те щоб обєктивність даного ЗМІ як про якість проведеної роботи, тому що як що висвітлюєте новину то не допустимо присутність таких слів ніби, як би, можливо, і так далі тому що виходить що у вас не стаття а ребус.

  3. Влада змінилась і поїхало все змінюватись до самих до окраїн…наша дебільна реальність, яка нічого спільного з європейськими цінностями не має…а місцевій владі однаково з кого мзду – податок брати… нам теревенять про інвеститції…хто приведе інвестиції до дикунів? Тільки такі самі наші дикуни, що сховали гроші на кіпрах…і тепер під виглядом інвестицій виявляються у нас…А пєця з кроликом нам дифірамби співає – який ми чудовий працьовитий та співучий народ…На Покрову вони точно покажуть свої лікі, щоб нас – дурнів сльозами прошибло…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа