<

Активісти Нововолинська звернулися до влади з проханням розплющити очі на проблему наркоманії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:04 | 15.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Нововолинськ хоч і гарне місто,але дуже проблемне і однією із проблем у місті є наркоманія, на яку наша міська влада так старанно закриває свої очі.

“Поки наші міські можновладці та депутати палець об палець не б’ють щоб побороти у місті цю проблему. Шприци з’являються не тільки в під’їздах та сміттєзвалищах, а й в людних місцях, дитсадках, шкільних майданчиках.

Вчора активістами Цивільного Корпусу “Азов” м.Нововолинська була виявлена купка шприців прямо при вході в школу мистецтв, і не дай Бог дитина пораниться цим, наслідки можуть бути катастрофічні, бо цим шприцем могла користуватися людина з ВІЛ-інфекцією.

Як нам відомо, місто Нововолинськ посідає перше місце на Волині по захворюванню на СНІД.

Щороку в Нововолинську медики виявляють 3-4 десятки ВІЛ-інфікованих.Від СНІДу, починаючи з 1996-го, коли було виявлено першого хворого, померло більше двохсот мешканців міста та селища Жовтневого.

У Нововолинську на обліку в центральній міській лікарні приблизно – 430 ВІЛ-інфікованих, із них 70% молодь. За неофіційними даними, кількість ВІЛ-позитивних у місті шахтарів у рази більша.

Ми вкотре вже через засоби масової інформації звертаємося до наших можновладців: “Боріться з цією проблемою, бо за неї візьметься народ, і їх гнів пошириться не тільки на наркоторговців, а й на вас! “, – написали активісти Цивільного Корпусу “Азов” у Нововолинську.

9uSL6yCCaJg
d-iR2dhBJTA




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер