<

Активісти із групи “Анти педофілія” піймали на гачок чоловіка із Жовтневого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:26 | 18.07.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
34
/ коментарів 17

Чоловік прийшов на зустріч до 14-ти річної дівчини.

“В переписці пропонував неповнолітній вступити з ним в інтимний зв’язок. При зустрічі відразу ж запропонував піти в готель. Коли побачив камеру то почав тікати, підбіг до компанії людей. Коли вони почули що він прийшов до 14 річної зайнятись сексом та прочитали його переписку то не стали його захищати, а хотіли зробити самосуд, чого ми звісно не допустили. Бесіда горе педофіла і місцевого жителя на підпитку у нашому відео”, – пишуть активісти Анти педофілія Луцьк




коментарів: 17
  1. Глянути на того”антипедофіла”в камуфляжній футболці…враження мякокажучи не найкращі(хоча я не бачив відео)..ішли б краще працювати а не хе..ньой страдати!!!Просто ще молодь треба виховувати!!!зараз дівчата в 15-16років такі що можна ще подумати хто більше розбещений-чи вони..чи “педофіл”?????????????????))))))))

  2. Михайло.Працівник ВМП “Пан-Курчак” м.Нововолинськ проживає в Жовтневому

  3. Слухай антипод, а звідки така інфа, що це працівник ВМП??? Я там працюю і мені ця людина не знайома. І взагалі де докази того що та дівка 14 річня, а можливо його зловили побили і заставили таке сказати, тому що аж занадто він наляканий.

  4. А до чього тут дівчата з Жовтневого, а що в Нововолинську кращі???? Під одну лінійку всіх не можна судити

  5. Те що він працівник ВМП а точніше того підприємства що недавно побудували біля 2 шахти то це 100% інфа.В нього молода дружина,маленька дитина.Сам дивуюсь що ж не вистачало що аж у Луцьк поїхати до малолетки…шок!Можливо жінка недає :( тоді це вже проблемма.Доречі хтось знає хто його дружина???

  6. А тобі не похєр хто його дружина і чи дає вона йому чи ні. І хай тебе не гребе де він працює. Внфа в нього 100%. Я б тобі скотина пальці поламала б, щоб не писав таку дурню.

    • Ти чи,, бот,, галімий чи просто неадекват,я за свою дитину просто думаю (в мене донька)вона то ще маленька але що ж буде далі!!!Просто треба реально дивитися на все,чому ж він так ховається від камери якщо він такий,, нормальний,, чоловік та батько, що аж до Луцька поїхав щоб . . . Думаю всі все зрозуміли.По поводу пальців що мені повиломуєш пиши коли та куди підїхати.

      • Якщо ти хвилюєшся за свою дочку, то до чого тут де працює дружина і т.д.???

  7. Люди які ж ви жалібні скотини, навіщо колупатися в чужому житті.

    І взагалі, нічого страшного не сталося це раз, і тій кобилі аж ніяк не 14 років.

  8. нічого страшного все норм,а якби ваші мужинькі так зачудили шо б то ви співали?

  9. Взагалі Буг такий правдивий сайт!!!!видаліть це відео не знаєте як було не розібравшись а просто скинули щоб показати що????інформація не підтверджена і не знаєте як було і чого він це говорив !!!!і чого та як ви кажете група самих педофілів яка це викладала так затихла???Вот вот…розберіться спочатку що закидуєте!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер