<

Акція «Stop Putin’s War In Ukraine» відбудеться у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:22 | 12.10.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У п’ятницю, 14 жовтня, о 17:30 в Нововолинську українські патріоти долучаться до глобального мітингу проти російської агресії, який проходитиме під гаслом «Stop Putin’s War In Ukraine».

Цікаво, що більше 30-ти громад в різних країнах світу підтримають міжнародну акцію протесту, представники світової ураїнської діаспори пікетуватимуть дипломатичні установи Російської Федерації, а також урядові будівлі країн, у яких проживають, аби привернути увагу до ситуації на сході України.

Організатори мітингів озвучили три вимоги, які вони скерують до Європарламенту, ОБСЄ, дипломатичних установ по всьому світу:

  1. Вивести з території України всі російські окупаційні війська, а також повернути назад у Росію всю зброю та воєнну техніку.
  2.  Посилити (збільшити) спостережну місію ОБСЄ і подовжити її роботу до 24 годин на добу 7 днів на тиждень, а також допустити місію ОБСЄ до частини українсько-російського кордону який Україна тимчасово не контролює – адже російсько-сепаратистські війська припиняють атаки тільки тоді, коли спостерігачі ОБСЄ присутні на фронті.
  3.  Звільнити громадян України, які незаконно утримуються під арештом – як на території Росії, так і в Криму – за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями.

Таким чином партріоти намагаються привернути увагу світової спільноти до загарбницької війни в Україні.

“Українці, волиняни! Проявимо свою громадянську позицію! Скажемо своє слово! Долучимось до найголовнішого для України – зупинимо війну, зупинимо Путіна!!!”, – закликає всіх небайдужих українців національний Рух “ДІЯ” Волинської області.

Варто підтримати міжнародний протест, щоб продемонструвати незгоду з політикою Росії. Організатори сподіваються на вашу допомогу і підтримку, на допомогу всіх, хто хоче зберегти життя українців на Добнасі.

Важливо при собі мати плакати, котрі б привернули увагу всіх громадян до проблеми світового значення.

Свою участь в акції вже підтвердили громади у містах таких країн, як Швейцарія, Франція, Нідерланди, Бельгія, Фінляндія, Німеччина, Латвія, Чеська Республіка, Португалія, США, Угорщина, Австрія, Естонія, Іспанія, Італія, Греція, Кіпр, Польща, Китай, Болгарія, Австралія, Велика Британія, Ірландія, Ізраїль, Нова Зеландія.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер