<

Третій етап акції «Чисте місто» відбувся у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 13.12.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

12-го грудня 2015-го року активістами Цивільного Корпусу «Азов» міста Нововолинська був проведений третій етап акції «Чисте місто».

Метою акції було прибирання дитячих замків,які знаходяться в парку культури й відпочинку і які вже давно стали для несвідомих громадян міською вбиральнею та наркопритоном – говориться на офіційній сторінці ЦК Азов Нововолинську у соціальній мережі.

rljLP9pr_gc

Прибувши на місце прибирання активісти Цивільного Корпусу побачили, що комунальне підприємство «прибрало» цю ділянку парку. Вони створили ілюзію того, що все прибрано й чисто, але шприци продовжували стирчати з землі та валятися під ногами.

Після прибирання замків активісти Цивільного Корпусу «Азов» Нововолинська вирушили у другий корпус нововолинського електромеханічного коледжу, що знаходиться на вулиці Гагаріна. Прийшовши, активісти були вражені кількістю шприців, які валялись у кожному закутку. Там було зібрано чотири п’ятилітрових бутлі шприців.

crCY36wTIig

Хочеться задати питання нашій владі та дирекції НЕМКу – чому вони не прибирають цю територію? Чому вони не боряться з цим наркопритоном, з цим безладом, що твориться на територіях, де граються діти та навчаються студенти?

Ця проблема є бідою для всього міста, адже один необачний крок у таких місцях може стати причиною жахливих наслідків.

n3WFmNfrBeU




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа