<

Акція протесту: шахтарі блокують трасу перед Нововолинськом, бо біля Епіцентру була можливість об’їзду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 16.03.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 9

Шахтарі продовжують блокувати рух автомобілів на пішохідному переході, однак змінили місце для акції протесту – на трасі Р-15 поблизу зупинки “Панасівка”, перед в’їздом у Нововолинськ.

Нагадаємо, мирну акцію розпочали зранку 16-го березня поблизу Епіцентру. Люди безперервно ходили на пішохідному переході, таким чином блокуючи рух автомобілів.

Правоохоронці, які слідкували за дотриманням порядку, пропонували автомобілям рухатися в об’їзд місця, де триває мітинг.

Вже за кілька годин шахтарі вирішили змінити місце для проведення акції протесту. Як дізналися з місця події журналісти БУГу, мітингувальників не влаштовувало, що є можливість об’їзду.

Свою мирну акцію шахтарі продовжили на пішохідному переході на трасі Р-15 біля зупинки “Панасівка”. Ходять по “зебрі” безперервно, автомобілі пропускають кожні 15 хвилин.

Вимоги гірників: отримання від Міністерства енергетики та захисту довкілля наказу про звільнення т.в.о. генерального директора ДП «Волиньвугілля» Володимира Юрківа та відновлення порушених прав шахтарів.

Нагадаємо, 10-го березня шахтарі зібралися у будівлі ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську на акцію протесту. Гірники емоційно розмовляли з т.в.о. генерального директора вугільного підприємства Юрківом, вимагали його звільнення, хорошого обладнання і зарплат.

По закінченні Юрків написав заяву на звільнення і, за його словами відправив, її електронною адресою в Міністерство.




коментарів: 9
    • До коли цей проплачений цирк буде ходити??? Це не перший рік ця клоунада, хочете шось доказати мітингуйте під вікнами особняків тих директорів, а не людям піднасрати дороги блокуєте. Справжній український менталітет: “мене щось не влаштовує- зроблю гірше сусідові”

  1. Бідачі шахтарики як їм пояснити що шахти вже не в тренді!
    …..хочуть мабуть пенсію?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер