<

Агресивна поведінка та непокора працівникам поліції: показали, як затримували хуліганку на «п’ятачку» в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 1.06.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
25
/ коментарів 6

27-го травня на мікрорайоні Шахтарському у Нововолинську трапилася бійка. Учасниця події на місці чинила супротив правоохоронцям, висловлювалася нецензурними словами в сторону медиків і агресивно себе поводила.

Близько 18:00 в районі “п’ятачка” відбулася бійка, за викликом очевидців на місце прибув наряд ГРПП.

Камери відеоспостереження зафіксували, як себе поводила дівчина по приїзді поліцейських.

Як повідомили в Нововолинському відділенні поліції, з приводу події на порушницю склали два адміністративні протоколи: за ст. 173 (дрібне хуліганство) та ст. 185 КУпАП (злісна непокора вимозі поліцейського).

У групі Нововолинськ інфо опублікували відео з нагрудних камер правоохоронців, на якому видно, як порушниця спілкується з поліцейськими та лікарями.

До слова, ця ж дівчина була учасницею бійки, яка відбулася в дворі 1-го будинку на Шахтарському мікрорайоні 29-го травня.




коментарів: 6
  1. Каринка КРАССАВА)))Пусть “лягавые” лучше задерживают тех “людей”, которые им башляют…!!!

  2. До слова ця неадекватна кілька днів тому вночі(1 ночі) кричала у під’їзді. Була нетвереза. Ледь її вивели з того дому. Ще годину розбирались на вулиці.Кричала те саме шо вагітна і тд. Так як вона їх обзивала то їй годіка два не зашкодить. Копам тут респект.

  3. Боляче їй….))) А ти коли прийшла у чужий дім і кричиш вночі цілу годину на весь дім ти боляче людям не робиш ???? Подумаєш тепер може за свої вчинки…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер