<

Агітаційна кампанія в Нововолинську набирає обертів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 10.10.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

10-го жовтня, інтернет-видання “БУГ” фіксувало в Нововолинську політичну агітацію кандидатів в депутати Нововолинська та на посаду міського голови.

До місцевих виборів лишилося всього 16 днів, а агітаційна кампанія в Нововолинську тільки набирає обертів.

Вздовж Бульвару Шевченка з сітілайтів на громадян дивиться “З вірою у завтрашній день” Віктор Сапожніков в кабінеті міського голови. Кандидат не пошкодував коштів і на рекламу на ліхтарях комунальної власності на Проспекті Перемоги, де його прізвище виділяється на фоні слів “професіоналізм”, “стабільність”, “людяність” та “порядність”. Зі змісту агітації видно, що Сапожніков не зосереджує уваги виборців на тому, що йде від “Блоку Петра Порошенка “Солідарність”.

_DSC0298
_DSC0315
_DSC0313

На 15-му мікрорайоні зафіксували білборди “Радикальної партії Олега Ляшка” та свіжонаклеєне обличчя Олександра Гоцки – першого номера партії “Наш Край”.

_MG_5901

Кандидати в депутати до міської ради Богдан Бадзюнь, Віталій Бадзюнь та Олег Бадзюнь пліч-о-пліч спостерігають за нововолинцями з білборду поруч з ринком. По-сусідству з ними, не такі економні, Олександр Гоцка та Сапожніков через дорогу.

_DSC0296
_DSC0293

На Майдані Незалежності партії БПП “Солідарність” та ВО “Свобода” та біля ринку “УКРОП”, “Громадянська позиція”, “Самопоміч”, “Радикальна партія Ляшка”,  БПП “Солідарність”  та ВО “Батьківщина”  розмістили палатки, де агітатори всім охочим роздають газети та брошури. Палатки “Нашого краю” не було.

_DSC0304

Представники ВО “Батьківщина” працюють на два фронти – до власних газет додають інформацію про кандидата Сапожнікова. В палатках БПП “Солідарність”, партії, де цей кандидат є “першим номером”, таких брошур в суботу не було. “Свободівці” на Майдані Незалежності розповіли, що активно підтримують кандита Євгена Недищука на посаду міського голови.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер