<

Адмінбудівлі шахти №5 варто використати по-господарськи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:55 | 30.03.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Адміністративні приміщення шахти №5 «Нововолинська», що на території Іваничівщині, варто використати по-господарськи. У цьому переконаний народний депутат України Ігор Гузь. Нині гірниче державне підприємство – на стадії ліквідації.

Нещодавно, Ігор Гузь, перебуваючи з робочою поїздкою в окрузі, взяв участь в роботі сесії, під час якої до депутата звернувся голова Іваничівської райради Андрій Бадзюнь з проханням посприяти на державному рівні, аби ці будівлі передати на баланс ради, – повідомляє прес-служба народного депутата України.

Народний депутат розуміє, що цим приміщенням можна надати «друге дихання», знайшовши інвестора. Тим більше, за словами місцевої влади, роботи з ліквідації адмінбудівель є надто дорогими. А це – понад 20 мільйонів гривень. Що може суттєво «вдарити» по бюджету.

Днями, за дорученням народного депутата його помічники Андрій Бокоч та Андрій Сапожнік разом з головою райради Андрієм Бадзюнем та в.о. директора підприємства оглянули стан адмінбудівель шахти №5.

Наразі Ігор Гузь працює у Києві над організацією зустрічі керівництва профільного міністерства з головою Іваничівської райради, аби детального обговорити питання використання приміщень гірничого підприємства.

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця