<

914 тис. грн допомоги надіслали лікарні Нововолинська для боротьби з COVID-19: долучитися до благодійності можуть всі бажаючі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 25.03.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
172
/ Коментарі відсутні

Лікувальним закладам Нововолинська для боротьби з коронавірусом можуть допомогти благодійники, переказавши кошти на рахунок членської благодійної організації «Регіональна лікарняна каса».

Про це Нововолинська ЦМЛ інформує на своїй сторінці в фейсбуці.

“Підприємці та керівники підприємств міста! Шановні благодійники! У цей нелегкий для країни і кожного з нас час звертаємося до Вас з проханням про надання благодійної допомоги. Кошти будуть використані для придбання спеціальної медичної апаратури: перш за все апаратів штучної вентиляції легень, медикаментів, засобів індивідуального захисту, дезінфекційних та антисептичних засобів. Будемо вдячні за кожну гривню Вашого внеску. Тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати загрозу епідемії та зберегти якнайбільше людських життів наших рідних та близьких. “, – йдеться в повідомленні.

Як повідомили на сторінці Нововолинської лікарні, підприємці переказали на рахунок регіональної лікарняної вже каси 914 тис. грн. За ці кошти буде придбано апарат штучної вентиляції легень експертного класу та 2 кисневих концентратори для інфекційного відділення, які вже замовлено.

Нагадаємо, нововолинський підприємець Віталій Бадзюнь придбав лікарні апарат для штучної вентиляції легень.

Ще один подарував чоловік, який не проживає в місті та побажав залишитися інкогніто. Цей апарат для штучної вентиляції легень потужний, дуже високого класу, вартістю 780 тисяч гривень.

У теперішній час придбати необхідне для лікарні надзвичайно важко через бюрократичні процедури.

“Звертаємося до всіх небайдужих, хто має можливість сам безпосередньо придбати або виготовити вироби для потреб пацієнтів і медичних працівників лікарні, будемо щиро вдячні за будь-яку допомогу”, – повідомляють в НЦМЛ.

На даний час лікарні вкрай необхідно:

  • маски респіраторні типу FFP3;
  • комплекти одягу протиепідемічного ( зразок на фото);
  • різні засоби для дезінфекції.

Рахунок членської благодійної організації:
«Регіональна лікарняна каса», м. Нововолинськ
Р/Р – UA25 303440 00000 26000316043001
в АТ КБ «Приватбанк» Код ЄДРПОУ – 25816719
Призначення платежу: благодійний внесок для боротьби з короновірусом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа