<

70 діток учасників АТО з Нововолинська отримали солодкі подарунки від Фонду “Прибужжя”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:58 | 29.12.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Фонд “Прибужжя” народного депутата Ігоря Гузя  продовжує акцію “Подаруй дитині свято”. 29-го грудня 70 діток учасників АТО з Нововолинська отримали солодкі подарунки.

Солодощі отримали діти, чиї батьки захищали нашу державу у зоні АТО. Свято для малечі організували працівники міського палацу культури. Їхні виступи допомогли створити в залі новорічний настрій.

“На щастя, в місті вже стає традиційним такий захід від Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”. Сприяють цьому колектив палацу культури, який безкоштовно влаштовує діткам свято, Спілка ветеранів учасників АТО на чолі з Олександром Кондисюком, який вирішує організаційні моменти, і спонсори, котрі жертвують свої кошти. У даному випадку свято підтримав підприємець Віталій Бадзюнь.

Діти мають змогу зануритися в новорічну казку. Батьки, бачачи, як дітлахи радіють, і самі задоволені та забувають про власні клопоти та повсякденні справи. З нашого боку це спроба зробити хоча б на хвилинку життя і батьків, і дітей яскравішим”, – відзначив виконавчий директор Фонду Борис Карпус.




коментарів: 6
  1. Дивно, наш батько теж участник АТО, але дiтям нiхто не давая подарунки, чи це не для всiх учасникiв???!!!

  2. У нас завжди все робиться тихенько, для обраних, тільки потім з’являються статті в інтернеті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця