<

Bodro clinik – надання якісних медичних послуг у Нововолинську задля збереження вашого здоров‘я

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 22.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2516
/ 1 коментар

Любителі подорожей кажуть, що усі дороги ведуть у Рим, а кожен, хто побував в медичному центрі «Bodro clinic», переконаний, що за здоров’ям треба їхати у Нововолинськ. Це європейська клініка в Україні, куди пацієнти приїжджають з цілого світу.

Тут пропонують повний пакет медичних послуг, зокрема найсучасніші методи оперативного втручання. Операційне відділення у Bodro clinic – це приємні враження від роботи хірургів, де менше болю та більше зручності, комфорту та максимум зусиль для отримання результату.

Директор Bodro clinic лікар-хірург Сергій Крижановський розповів, що пишається тим, що у них працюють професіонали своєї справи, також використовується найкраще обладнання для діагностики та операцій. Команда Bodro clinic щоденно надає понад 300 послуг пацієнтам.

– Ваша клініка стрімко розвивається, цьогоріч серед нових послуг – відкриття операційного блоку. Сергію Анатолійовичу, як ви дійшли до цього рішення? Які види операцій проводяться в Bodro clinic?

– Річ у тім, що деякі види операцій або не проводяться взагалі в окрузі, або проводяться не на такому рівні, як би цього хотілось. Людям доводиться їздити в інші міста та навіть області за якісною медичною допомогою. Тому виникла ідея збудувати сучасну операційну. Це загальна хірургія (в тому числі дитяча), травматологія, ЛОР, урологія, ендоскопічні операції. Перші операції ми провели у травні 2020-го року, вони були пов’язані з варикозною хворобою.

Я щасливий, що у нас працює команда кращих у своїй галузі фахівців. Лікар Володимир Войцешин вважається одним із кращих урологів України. Він лапароскопічним методом оперує хворих з аденомами простати, сечокам’яною хворобою. Святослав Кушнір є одним із кращих лапароскопічних гінекологів у Західній Україні. Якщо говорити про травматологію, Роман Брус є одним із найпопулярніших лікарів нашої клініки, запис до якого здійснюється на два тижні наперед. У нас працює один із кращих хірургів, кандидат медичних наук В’ячеслав Лазько.

Як судинний хірург, я проводжу унікальну для України та серед країн СНД гемодинамічну корекцію CHIVA для лікування варикозної хвороби: вени, вражені варикозом, не видаляються, а зберігають свою природну функцію. І вкрай рідко після такої операції бувають рецидиви. Важливо також те, що гемодинамічну корекцію можна виконувати у пацієнтів з атеросклерозом та цукровим діабетом.

Цього року я почесно став членом міжнародної експертної ради хірургів CHIVA, де ми працюємо над стандартами оперування складнішого тазового варикозу.

Bodro clinic – це злагоджена, скоординована робота професійної команди. Тому й організовуємо увесь процес максимально якісно, швидко і комфортно для пацієнта: у нас в клініці своя лабораторія, обладнання для обстеження МРТ, УЗД, ендоскопії.

Разом із Володимиром Войцешиним ми стажувалися в Австрії. Зокрема, для лікування аденоми простати використовуємо методи та обладнання, яких ще не було в Україні. Також наш травматолог пройшов навчання на кількох курсах артроскопії, щоб освоїти вузьку нішу в хірургії – лікування коліна. А дитячий лор-хірург з десяток разів їздив на стажування до Австрії та Німеччини, щоби проводити сучасні операції.

У кожному з напрямів намагаємось, щоби спеціалісти Bodro clinic мали і обладнання, і фаховий рівень. Клінічна операційна облаштована правильною системою вентиляції, освітленням, інструментами, до послуг зручна післяопераційна палата.

– Ви проводите планові операції. Скільки часу необхідно на підготовку пацієнта і як триває післяопераційний догляд?

– На відміну від негативного досвіду, який пацієнти одержують у державних лікарнях, в Bodro clinic не потрібно приходити та приїжджати по кілька разів, очікувати в чергах. Дбаємо про те, щоби хворий отримав позитивні враження від перебування в палаті, від харчування.

Щодо тривалості перебування, то ми робимо все для того, щоб людина якнайшвидше поверталася додому. При цьому, у пацієнта є координатор, лікар, який слідкує за станом пацієнта на кожному етапі. До послуг – автомобіль, який доставляє пацієнтів до клініки та додому, якщо виникає така потреба.

Що таке операційне відділення у Bodro clinic?

Це команда лікарів, медсестер, координаторів, прибиральниць, які знають переживання кожного пацієнта, якому сказали, що йому потрібна операція. Ми розуміємо, що ви відчуваєте, і за що боїтеся.

  • Ми знаємо, що Ви хочете, щоб лікар, який буде робити операцію, був достатньо компетентний. Саме тому у нас в команді лікарі, які мають досвід, бажання і знання, щоб допомогти вам.
  • Ми знаємо, що Ви хочете, щоб вам вибрали методику операції, яка дійсно дасть результат. Ми не проводимо операції, які мають завідомо поганий результат. Наші спеціалісти вивчають успішний досвід кращих лікарів світу, для того, щоб знати всі сучасні, і ефективні технології оперативних втручань.
    Ми намагаємось застосовувати сучасні технології в операційній, які допомагають лікарям зробити свою роботу якісно. Звичайно є операції, які не завжди мають гарантований результат. Але перед тим, як їх робити, ми разом обговоримо чи дійсно ця операція потрібна, і розкажемо, якого результату очікувати.
  • Ми знаємо, що ви хочете почувати себе комфортно. Саме тому, у нас є відповідальні люди, які турбуються про ваш комфорт на кожному етапі вашого перебування. Ми хочемо, щоб ви мали позитивний досвід від операції. Зручні палати, індивідуальні побажання, і навіть кава зранку( якщо лікар вам це дозволить).
  • Ви хочете чіткого розуміння, що з вами будуть робити, як підготуватись до операції чи, як поводитися після неї. Це один з основних пунктів, де пацієнт вибирає іншу клініку. Саме тому ми чесні з вами від початку до кінця.

Аби завітати до професіоналів, які надають послуги на рівні кращих клінік світу та ладні вирішити питання щодо стану вашого здоров’я – звертайтесь:

Контакти для запису:
+38 067 384 7678

Години роботи:
09:00 – 19:00

Адреса:
Нововолинськ, вулиця Луцька, 19б




один коментар
  1. Я сам живу в передмісті Харкова але зараз працюю в Нововолинську. Звернувся я у Нововолинське Bodro. Болить лікоть. Лікар у відпусці буде через 10 днів. Добре. Мій сімейний лікар сказала щоб зробив знімок з описом, в клініці Bodro сказали що можливо але потрібне направлення лікаря. Нема питань кажу зараз мій сімейний лікар дасть електронне направлення. На що в Bodro відповіли – Ні потрібно з печаткою та підписом. Як я зможу з Харкова вам привезти направлення? І це в наш компьютерний час коли впроваджується е-ліки, електронна черга та інше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця