<

48 школярів Нововолинської громади відпочиватимуть у польському місті Білгорай

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 11.07.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
838
/ коментарі 4

11-го липня 48 школярів Нововолинської громади відправилися на відпочинок до польського міста Білгорая.

Впродовж двох тижнів діти матимуть насичену культурно-освітню програму та цікаве спілкування з однолітками, повідомляє міська рада.

Це вже третя група нововолинських дітей, яка відпочиватиме у Польщі. Понад 70 юних нововолинців нині перебувають та оздоровлюються у польських містах Юзефув та Риманів-Здруй.

Загалом, охопити відпочинком за кордоном планують майже 300 дітей громади.




коментарів: 4
  1. Хороша справа. Але. Хто саме з діток і яких, чиїх батьків вони нащадки? Чи й не “по блату” відпочинуть за кордоном? Якраз оце й цікаво. Місцева влада могла б, якби захотіла, прозоро опублікувати загальний склад груп дітей без персональних даних? Могла б, без сумніву. І люди нічого не говорили б на кухнях і в автобусах. Не було б пліток і перебільшень. Вчитися, вам місцева владо ще потрібно, ох і вчитися! І ще раз по два рази. При м.г. В.Сапожнікову була така ж історія: відпочивали, як вбачається, дітки начальничків і високих посадовчиків у Німеччині, з року в рік. До цих пір маю списки. У тім числі й №№ міськрадівського автобуса, прізвища водіїв, супроводжуючих і педагогічних працівників. Чому не опублікував тоді? Та, чисто і виключно, через свою халатність та безвідповідальність. :)))

  2. Вибачте но ви не праві. Я мама дитини яка відпочиває закордоном проста людина продавець не маю ніяких блатівяк ви кажете. Вчитель скинув пропозицію в шкільну групу побачила і відправила свою дитину на відпочинок і оздоровлення. Так що не судіть по собі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер