<

Вночі у Нововолинську спалили авто інспектора управління держпраці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:55 | 19.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
37
/ коментарів 20

В ніч на 17 лютого у Нововолинську спалили Opel Vectra, який належить інспектору управління держпраці. Чоловіку неодноразово погрожували.

Про це повідомили на сторінці Управління Держпраці у Волинській області у Фейсбуці.

«В ніч з 16 лютого на 17 у м. Нововолинськ було спалено автомобіль, який належить головному державному інспектору відділу додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Волинській області”, – йдеться у повідомленні.

У дописі заявляють, що головному державному інспектору неодноразово погрожували під час здійснення трудової діяльності.

За фактом вчиненого кримінального правопорушення було внесено відомості до ЄДРДР та відкрито кримінальне провадження.




коментарів: 20
  1. Як Порошенко колись на тих виборах казав “Жити по новому!”. От і живемо після майдану по новому. Всё в нас тепер добре. Шоколад президента поживаємо

  2. Я бачу з тебе такий патріот.а що ти зробив після майдану.пишеш тільки.

    • О! Знайшовся громадянин. Який ти громадянин? Що ти зробив після майдану? Я то сравжній Патріот України!

      • Ти патріот, але мабуть тієї України, що була при янику… Ти мабуть не в курсі, що прізвище мера не Порошенко.

  3. Запросіть у Нововолинськ Кандибу з Вололимира – він наведе лад і зробить місто безпечним

  4. А, можливо, невдало місце для парковки вибрав? А ще не мішало б розповісти про трудові подвиги інспектора… Перестали працювати на “чорно”, нещасних випадків вже немає, всі підприємства податки сплатили… Чи в лікарні халати почали видавати? Чиновників у місті багато і у всіх є авто…

  5. І знову журналісти обманюють людей…. авто належить чоловікові на ім‘я Олександр який ніде не працює, внесено в ЄРДР,спалили? А нічого що авто згоріло через коротке замикання електропроводки ????… Досить обманювати людей !

  6. а “….якщо під час здійсненя трудової діяльності…” той інспектор здійснював неправомірні фінансові операції і в людей увірвався терпець????? не є секретом, що чиновник в Україні хоче…завжди

  7. ТЕПЕР зрозуміло – посаду купила, а думати не купила….напевно ще й білявка, отакі вони ,ЖІНОЧКИ

  8. Знаю один магазин з парфумами в Новововолинську так та інспекторша прийшло туди з ніби “перевіркою” зробила власнику проблему а потім дорожнечі парфуми попросила собі безкоштовно – щоб пахнути. Бере та інспекторша хабарі аж фуфайчина завертаеться. Доречі воно по усій Волинській області гостролює та людям проблеми робить, бо воно інспектор по нашій облості. Місто Ковель теж плаче від їі “перевірок”. Від добра – добра не шукають.

  9. инспектор Полозкова – тоже с ней были проблемы. схема у неё очень простая, приходит с проверкой, рассказывает про большие штрафы в размере от 120 000 до 240 000 тыс. гривень, потом плачет тебе что ей очень трудно, всё так кругом дорого, что ей нужны деньги, дети у неё больные, в семье проблемы, муж от неё ушол … и 20 000 грн. взятки ей на руки было б само то ……. а если нет то штраф. Страна должна знать наших героев в лицо.

    • Чоловік нікуди не йшов, діти Богу дякувати здорові. А,що це за організація, що хабарі по 20000 роздає.

  10. оштрафовать этого инспектора на опель вектра за парковку машины возле дома на траве, газоне, это зелёная зона а не стоянка.

  11. Що ви пане Золотько на сайті і Оленка і Ігорь , повідомте суспільству за що інспектор Полозкова склала акт перевірки, повідомте про свої досягнення як працювали неоформлені працівники ,яких ви побили , погрожували заробітну плату не заплатили . За ,що штраф отримали за що авто спалили . Таких як ви давно саджати потрібно. Шкода, що наша поліція не звертає увагу та не реагує на таких діячів . Шкода що відстоювання прав громпдян рростих ,закінчується саме так. І доречі скаржники звертались у поліцію , але нажаль не отримали результат. А стосовно парфумів про ті що ви пишете Золотько то чітко по факту пишіть так як і стосовно хабарів .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер