<

26 тисяч гривень зібрали завдяки благодійній акції у Нововолинську на підтримку онкохворого Романа Гальчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:54 | 4.02.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

4-го лютого у Нововолинську біля міського Палацу культури відбулася акція-концерт «Сила дитячих сердець» на підтримку 3-річного Романа Гальчика, який потребує допомоги в боротьбі зі злоякісною пухлиною головного мозку. Вдалося зібрати майже 26 тисяч гривень.

Вихованці Нововолинської школи мистецтв просто неба виконували різні вокальні композиції. Небайдужі жителі Нововолинська долучилися до дійства та хто скільки міг пожертвував на лікування Ромчика у Туреччині.

Гривня до гривні і вдалося зібрати суму майже в 26 тисяч.

Мешканка міста Оля, яка була присутня на концерті поділилася враженнями:

“Їхала в маршутці і одна із жіночок почула розмову, що ми на благодіну акцію в підтримку хворого хлопчика. Попросила мене, незнайому людину, передати 50 гривень та кинути за неї кошти. Приємно, що у нашому місті стільки небайдужих людей до чужої біди”.

Прийшли подивитися на виступи діток і батьки Ромчика. Мама Світлана написала слова вдячності у спільноті “Гальчик Рома – боротьба за життя” в фейсбук:

“Відвідали концерт… Наплакалась… Від щастя, радості і гордості за наших діток, ви справжні молодці. Шкода не змогла взяти з собою Ромчика, наразі він хворий, сильний кашель. Я хочу подякувати батькам, в вас ростуть діти з великими і добрими серцями, подякувати за ваше виховання, в нас підростає гідне майбутнє”.

Світлана вдячна всім небайдужим, які підтримують їхню сім’ю. Навіть 5 гривень, зібраних до купи, дають можливість поїхати на лікування в Туреччині, яке коштує 21 тисячу доларів. Половину суми батьки мали. Завдяки всім, хто на картку, хто особисто, хто на концерті, пожертвував свої кошти, у родини з’явилося ще 8000 доларів на проходження наступного етапу лікування.

Решту суми можна буде доплатити під час лікування, – каже Світлана.

В понеділок, 5-го лютого,  Ромчик разом із мамою вилітає до Туреччини, в вівторок уже назначена консультація лікаря. Потрібно найшвидше приступати до проходження променевої терапії.

Батьки вірять, що справляться і повернуться із позитивними результатами.

Нагадаємо, що допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер