<

18 гральних закладів закрили в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:51 | 26.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську принили діяльність 18-ти гральних закладів.

Про це повідомив заступник начальника Нововолинського відділення поліції Вадим Сватко. Він зазначив, що усі вивіски на лото-закладах зняті чи замасковані, а приміщення пустують. Власників зобов’язали вивести все обладнання.

Нагадаємо, постановою Кабміну заборонили діяльність гральних закладів в Україні з 16-ї години 20-го грудня.

Та якщо мешканці міста запідозрять, що якийсь гральний заклад у Нововолинську працює, можуть одразу звертатися на “102”. Група реагування має приїхати на місце та перевірити повідомлення.

Нагадаємо, рішенням виконкому Нововолинської міської ради від 21-го грудня була створена робоча група з представників поліції та виконавчого комітету, яка проводила рейди-обстеження в усьому місті на предмет виявлення об’єктів грального бізнесу.

Зокрема ввечері, 25-го грудня, робоча група запідозрила, що працює один із закладів у центрі міста на бульварі Шевченка (а їх тут було три поруч – ред). Правоохоронці перевірили інформацію, виявилося, що заклад не працює. Світло було ввімкнене для сторожа приміщення, повідомили БУГу.

Нагадаємо, попри заборону грального бізнесу, 23-го грудня в Нововолинську співробітники слідчого управління поліції області спільно із оперативниками обласного управління стратегічних розслідувань виявили та закрили лото-заклад. Вилучили тисячу гривень та обладнання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер