<

16-річний Юра Нінічук з Нововолинська розповів про своє захоплення та успішну справу – миловаріння

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 24.02.2021 / Нововолинськ, Онлайн / /
Перегляди
124
/ коментарі 2

Діагноз ДЦП – не вирок. І це своїм прикладом показує 16-річний Юра Нінічук з Нововолинська, який веде активний спосіб життя та уже має свою власну справу. Юра виготовляє мило, яким користуються навіть у Франції.

Про своє захоплення хлопець розповів журналістам БУГу. Почав він займатися миловарінням рік тому після відвідування майстер-класу. Це заняття його дуже захопило.

Юра навчається в загальноосвітній школі №2 в 11-му класі, веде активний спосіб життя, відвідує спортзал. Його ранок починається зі склянки води. А виготовлення мила, як розповідає школяр, займає третє місце в режимі його дня. Процес миловаріння триває близько чотирьох годин. А максимальна кількість видів мила, які Юра виготовив за день, сягає 100 штук.

У Юри є великий асортимент різних формочок та барвників і близько 85 ароматизаторів. Усі необхідні інгрідієнти замовляє через інтернет. Мило не містить шкідливих ПАВ і має повністю натуральний вміст. Кожне мило має свою назву.

Допомагає займатися улюбленою справою Юрі його мама Яна Нінічук, однак весь процес контролює він. Яна розповідає, що часом доводиться сперечатися щодо нового аромату, адже вона старається допомогти з ідеями. Але коли мило швидко розкуповують, то розуміють, що задум був класний.

Юра з мамою періодично організовують в Нововолинську ярмарки, на яких представлений асортимент продукції. Юнак сам веде свої сторінки в соцмережах, де можна придбати мило. Свої вироби на замовлення клієнтів відправляє по Україні, а також раз на кілька місяців має замовлення у Францію для української діаспори.

Замовити мило можна на сторінці у фейсбуці та інстаграмі.

П.С. Дуже часто дорослі люди скиглять на життя, нарікають на свою роботу і чекають, коли їм хтось щось дасть. Беріть приклад з Юри: шукайте себе, працюйте, розвивайтеся. Попри діагноз ДЦП, який поставили хлопцю після народження, він йде до своїх мрій.

Після запису відеоінтерв’ю журналісти БУГу придбали мило і для себе, і для підписників БУГу в інстаграмі. Тому на когось чекатиме невеликий подаруночок. Слідкуйте за умовами в нашому акаунті.




коментарів: 2
  1. Очень хорошее мыло – ароматное и красивое. Я покупала у Юры для внуков – все с удовольствием умывались им, хотя раньше лицо мылом мыть отказывались.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер