<

У Нововолинську 15 квартир залишилися без газу через свого сусіда, який переплутав труби води та газу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 2.11.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
191
/ Коментарі відсутні

1-го листопада 15 квартир багатоповерхівки на вулиці Сонячній у Нововолинську залишилися без газу. Один з мешканців цього будинку хотів самотужки відремонтувати газову колонку та, переплутавши шланги місцями, замість газової системи випадково підключився до водопровідної.

Результатом такого ремонту стало заповнення системи газопостачання водою, – повідомили БУГу в пресслужбі АТ «Волиньгаз».

Повідомлення про відсутність газу в одній з квартир надійшло до аварійно-диспетчерської служби АТ «Волиньгаз» 1-го листопада о 08:59. Оперативно прибувши на виклик, аварійна бригада Нововолинської дільниці Володимир-Волинського відділення виявила, що господар однієї з квартир під час самовільної заміни проточного газового водонагрівача помилково під’єднав систему водопостачання до системи газопостачання. Своїм вчинком він спричинив попадання води в газові прилади 3-х квартир житлового будинку.

Аби уникнути аварійної ситуації й унеможливити попадання води в розподільний газопровід, фахівці АТ «Волиньгаз» негайно припинили газопостачання 15-ти квартир.

Цього ж дня, до 16:00 газовики видалили воду з системи та відновили газопостачання всім споживачам, окрім квартири, де відбулась ця подія.

Газовики попереджають: нехтування правилами безпеки газопостачання призводить до непоправних трагедій. Тому будьте завжди уважні у користуванні газом, бо це – запорука вашої безпеки та безпеки близьких вам людей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер