<

14 мільйонів на дороги у Нововолинську: затвердили перелік вулиць для капітального ремонту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:26 | 6.03.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарів 13

Майже 7 мільйонів гривень з міського бюджету виділили на фінансування капітального ремонту асфальтного покриття автомобільних доріг у Нововолинську. Затвердили список вулиць, ремонт яких доцільно здійснити у 2018 році.

22-го лютого на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради затвердили перелік вулиць і доріг комунальної власності, які підлягають ремонту в 2018 році, із співфінансуванням обласного дорожнього фонду та міського бюджету у відсотковому відношенні 50/50%.

Загальна кошторисна вартість на виконання робіт складає 13 997 284 гривень, в тому числі 7 мільйонів із обласного бюджету.

Перелік вулиць, які підлягають капітальному ремонту, міститься в додатку до рішення виконкому міськради від 22.02.2018 № 268/5112.18 .




коментарів: 13
  1. І знову Коптюк недокладе скількі часу терпіти розкрадання з подачки мера

  2. Бачів не раз копчмоктюковський ремонт.асфальт зникає разом зі снігом весною.

  3. Якщо зроблять так як біля Вареників, то будет ясно що вкрали, алей дробили для людей. А якщо так як ртблять на залізничному переїзді при в’їзді в Нововолинськ ( друзі з Польщі як приїзджали, то всі фоткали) то брати вила…

  4. Для Анатоля та інших дописувачів: Унідор – Луцьке підприємство, ДПМК – Луцьке підприємство, дорогу Р-15 на переїзді ремонтувало ДЕПО. І де тут Коптюк, і не ліпіть “горбатого”!!!

    • Можете сказати яка фірма з вище перечисленних візьметься за наші дороги?

  5. таким “дописувачам” як Анатоль, олександр, та серий все одно хто буде робити, вони просто пишуть замовні коменти проти Коптюка.

  6. таким “дописувачам” як Анатоль, олександр, та серий все одно хто буде робити, вони просто пишуть замовні коменти проти Коптюка.

  7. Думаю, що сайт “БУГ” теж подав фото до цієї статті, яке не відповідає дійсності. При чому тут Коптюк???

    • А ви проїдьте до кінця вулицю Миру, і поверніть на вулицю Ціолковського, і тоді зрозумієте відповідає дійсності чи ні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер