<

12 одиниць техніки та дві тисячі тон піскосуміші: розповіли про готовність Нововолинська до зими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 2.12.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1309
/ коментарі 4

2-го грудня міський голова Нововолинська провів виїзну зустріч з керівниками ВУКГ та УЖКа. Обговорили готовність до зими та оглянули техніку.

Керівник комунального підприємства повідомив, що вся техніка готова до роботи у зимовий період. У посипачі засипана піскосуміш, вони в будь-який момент можуть виїжджати.

Для чищення та посипання дорожньої мережі міста готово 9 одиниць техніки ВУКГ та три – УЖК-1. 2 100 тонн піскосоляної суміші та шість тонн бішофіту для посипання тротуарів. Минулого року витратили до 1000 тон піскосуміші.

Також закуплено два відвали й дві щітки. На випадок складних дорожніх умов підприємством заготовлено достатньо паливно-мастильних матеріалів. Забезпечені новим інвентарем та піском і двірники.

Додатково ВУКГ підписало угоди з підприємцями, які мають техніку та будуть вразі потреби допомагати розчищати дороги.

Керівник додав, що торік маючи проблемну ситуацію з підрядником, який обслуговує дороги Служби місцевих автомобільних доріг, ВУКГ направили йому попереджувальний лист, щоб підрядник реагував та очищував дороги у старостинствах громади.

Міський голова Борис Карпус зазначив, що увагу приділятимуть не лише розчищенню магістральних доріг, а й внутрішньоквартальних. Особливо – під’їздам до сміттєвих майданчиків, щоб не виникло таких труднощів як минулого року.




коментарів: 4
  1. 2 тони піску, це трошки більше як 1 куб. метр. А за минулий рік використали 0.5 куба. Економія повинна бути економною!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця