<

10-й місяць «ракового» життя: Роману Гальчику зробили ще одну операцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:51 | 28.06.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

28-го червня онкохворому 3-річному Роману Гальчику зробили операцію – три пункції пухлин і кіст. 

Нагадаємо, 25-го червня напередодні вильоту на черговий курс хіміотерапії в Туреччину, у хлопчика раптово погіршився стан. В обласній клініці у Луцьку хлопчик пройшов обстеження – наявні пухлини зросли і тиснули на різні ділянки мозку, викликаючи блювоту та головні болі.

Мама Ромчика Світлана Гальчик у групі в фейсбук  “Гальчик Рома – боротьба за життя”  повідомила, що йому зробили оперцію.

“Ці чотири попередні дні ми жили в пеклі, те, що робилося з Ромою, Господи, не дай таке комусь пережити. Від болі в голові він дер на собі шкіру, була сильна блювота, нічого не їв. Ми звернулись в обласну лікарню, щоб знеболюватись. Чесно, я вже думала, що це кінець. Йому не помагали навіть наркотичні знеболювальні. Він кричав від болі. Сьогодні, коли його забрали в реанімацію, я вже реально опустила руки.

Але дякуючи лікарям з Луцька, які взялися боротись за його життя, які не здались, вони провели операцію, 5 годин, три пункції пухлин і кіст, викачали по максимуму. Операція пройшла успішно.
Я знаю, що це все наші з вами молитви і Господь нам допоміг , він продовжив життя Ромі, він дав нам шанс і надію не здаватись. 

Зараз Ромашка в реанімації, відходить від наркозу, вже піддихує сам, очки відкривав. Він дуже втомлений. Те що він витримав, те як він кричав до лікарів “допоможіть, спасіть, я не можу”, чому , чому дітки хворі раком мають витримувати такі болі? Де в тій дитині стільки сили боротись за життя? І як я можу здатись, і дати йому доживати ось так, в таких муках, коли він хоче жити? 

Господь знову нас врятував руками лікарів. Це чудо. Зараз головне , щоб Рома почував себе добре, щоб пройшли болі ,він за три доби дуже схуд, будемо його відновлювати. Я просто хочу знову його обняти, почути “мама, ти хайося”, побачити його посмішку. Аби він легко відійшов і все в нас буде добре. Сьогодні Ромі виповнилось 3.8, і це вже 10 місяць нашого ракового життя. І ми продовжуємо! Ми не здаємось! Заради сина, ми не маємо права, я використаю усі шанси, усі!”, – пише Світлана.

Нагадаємо, Ромчик долає агресивну форму раку – злоякісну пухлину головного мозку. За 9 місяців він переніс дві операції, хімію та променеву терапія. У клініках Німечинни, Іспанії, Італії та Ізраїлю, куди зверталися батьки, хлопчику відмовили у лікуванні. Батьки покладають надії на турецьких лікарів, де хлопчик пройшов курс хімії та перебуває вдома, очікуючи черговий блок терапії.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).




один коментар
  1. Тримайтесь. Боріться до кінця. Світлана, ви дуже сильна, не здавайтеся. Ми віримо, молимось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок