<

Нововолинськ готується до відзначення державних свят та Дня міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 16.08.2017 / Новини /
Перегляди
10
/ 1 коментар

У Нововолинську триває підготовка до відзначення в місті Дня Державного прапора України, Дня незалежності, Дня міста та професійного свята гірників. З цією метою міський голова Віктор Сапожніков провів кілька робочих нарад. Уже розроблені відповідні заходи.

23 серпня, о 10:00 год. на площі В’ячеслава Чорновола відбудеться церемонія підняття Державного прапора України. Вже стало традицією проведення у День незалежності України патріотичної акції «Я по світу іду в вишиванці». Тож цьогоріч у день цього великого національного свята нововолинці урочистою ходою пройдуть у вишиванках бульваром Шевченка до Майдану Незалежності, де о 15.00 год. розпочнеться урочистість. Також відбудеться чимало інших культурно-мистецьких та спортивних заходів, – повідомляє сайт міської ради.

На одній з останніх нарад що відбулася за участю керівників підприємств, установ, організацій, Віктор Сапожніков наголошував на благоустрої міста. Це вже добра традиція гуртом упорядковувати наш спільний дім, в якому ми живемо. Міський голова закликав суб’єкти господарювання усіх форм власності  навести лад на своїх територіях: де підбілити, покосити чи відремонтувати східці.

Віктор Сапожніков акцентував увагу на розміщенні в місті національної символіки з нагоди відзначення державних дат.

-Ми засвідчуємо свою шану до національних символів та наше прагнення жити у незалежній державі, – підкреслив Віктор Сапожніков.

На День незалежності України очікується приїзд до Нововолинська  шести закордонних делегацій з міст-партнерів: Польщі, Литви, Чехії та Баранович.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок