<

Нововолинець потрапив до збірної поліції у Волинській області з гирьового спорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:42 | 18.03.2016 / Новини /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

17 березня на базі Волинської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбувсятрадиційний чемпіонат з гирьового спорту. Перемогу виборювали 8 команд.

Змагання проводять з метою популяризації здорового способу життя та підвищення рівня фізпідготовки. У них беруть участь члени фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», працівники правоохоронних органів та військовослужбовці, – повідомляє прес-служба правоохоронців.

На чемпіонаті панували чудова спортивна атмосфера та командний дух. Спортсмени намагалися показати наскільки вони згуртовані і підготовлені. Змагання проводять за правилами Союзу гирьового спорту України. Тобто враховується сума двоборства – поштовх + ривок гирі по 24кг. По 2 представники з кожної команди демонстрували майстерність у вагових категоріях до 63кг, 68кг, 73кг, 78кг, 85кг, 95кг, понад 95кг, а також у командній першості.

До збірної команди Головного управління Національної поліції у Волинській області увійшли: Валерій Вавілов (сектор ювенальної превенції), Марко Лук’янчук (Луцький відділ поліції), Михайло Еслюк (відділ швидкого реагування), Андрій Капітан (Нововолинський відділ поліції) та ОлександрОліферчук (управління патрульної поліції).

Інспектор патрульної поліції Олександр Оліферчук бере участь в змаганнях з гирьового спорту ще з часів навчання в університеті. Нині ж він із задоволенням поєднує робочі будні та спорт. Цього року поліцейський виборов першість у ваговій категорії до 73кг.

Андрій Капітан з Нововолинського відділу поліції вже не перший рік виступає за команду головного управління.

«Змагання з кожним роком стають цікавішими. Адже спортсмени постійно працюють над собою та намагаються поліпшити результати. Проведення таких турнірів є доброю традицією», – вважає Андрій Капітан.

Перше командне місце в змаганнях вибороли спортсмени управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, друге – розділили збірна Головного управління Національної поліції та команда Луцького прикордонного загону, а третю сходинку п’єдесталу посіла команда Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у Волинській області.

В особистому заліку інспектор патрульної поліції Олександр Оліферчукстав чемпіоном у ваговій категорії до 73кг.

Кращі спортсмени та команда-переможець візьмуть участь у чемпіонаті України з гирьового спорту, який відбудеться на початку квітня цього року.

PM102image011
PM125image010
PM239image008
PM15image007
PM55image006
PM5image004
PM422image003
PM786image002




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа