<

Нововолинець потрапив у масштабну ДТП на Львівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 17.09.2020 / Новини /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16-го вересня близько 14:40 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Виннички Пустомитівського району. Внаслідок зіткнення шести автомобілів, однією з яких кермував мешканець Нововолинська, за медичною допомогою звернулись п’ятеро осіб.

За попередніми даними, водій тягача «Вольво» з напівпричепом, здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», який,  у свою чергу, зіткнувся з легковиком «Рено Логан», той – з легковиком «БМВ», і далі – з ще одним мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» та тягачем «Мерседес» з напівпричепом. Усі транспортні засоби рухались в одному напрямку, – інформує поліція Львівської області.

Зазначають, що тягачем «Вольво» керував 26-річний житель міста Миколаїв, мікроавтобусом «Мерседес» – 43-річний львів’янин, «Рено Логан» – мешканець міста Нетішин віком 54 роки, «БМВ» – 46-річний житель Київщини, ще одного буса «Спринтер» – мешканець Турківського району віком 41 рік та тягача «Мерседес» – 52-річний житель міста Нововолинськ.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій «Рено» та його 53-річний пасажир, а також водій та 46-річний пасажир «БМВ». Також за медичною допомогою звернувся 59-річний львів’янин, який перебував поруч із місцем зіткнення.

Пожежно-рятувальними відділеннями проводилися роботи по деблокуванню 2-ох потерпілих з автомобіля, – інформують рятувальники Львівщини.

Трьох людей, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у КНП “Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги”. Також рятувальниками було відключено акумуляторну батарею та створено повітряно-пінну подушку. До ліквідації наслідків ДТП залучалось 4 одиниці спецтехніки та 17 чоловік особового складу.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер