<

Новостворений зенітно-ракетний полк хочуть підтримувати з обласного бюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 31.01.2017 / Новини /
Перегляди
4
/ коментарі 2

На Волині доповнять програму забезпечення військових частин. Новостворений зенітно-ракетний полк хочуть внести до переліку військових частин, які підтримуватимуть матеріально з обласного бюджету.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 31 січня, – повідомляють Волинські новини.

Депутати розглянули проект змін до програми матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ) та підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізації та мобілізаційної підготовки в області на 2016 – 2020 роки.

На поліпшення матеріально-технічного забезпечення військових частин польова пошта В0259, А3186, А4554, А0959, А2466, 1141, 9971, роти патрульної служби особливого призначення «Світязь» Головного управління Національної поліції, Управління Служби безпеки України в області пропонували передбачити 15,18 мільйона гривень.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик пропонував зняти питання з розгляду і винести на розгляд після підготовки в іншій редакції. З його слів, на території області з’явився зенітно-ракетний полк, що розташовуватиметься на території 14-ї ОМБ у Володимирі-Волинському. Цей полк наразі не був передбачений у програмі. Отже, передбачили зміни та доповнення в частині збільшення кількості військових частин, яким надаватимуть матеріальну допомогу з обласного бюджету. Загальну суму фінансування програми (43,88 мільйона гривень) не змінюватимуть.

Також пропонували внести у програму пропозицію Луцького прикордонного загону щодо виділення 800 тисяч гривень, яку озвучив голова комісії Андрій Турак.




коментарів: 2
  1. Свій зенітно-ракетний полк – це добре… Може колись стане основою збройних сил Волинської нородної республіки. Хто знає, як воно буде…

  2. Кошти з податків,-військовий збір,прибутковий податок,ЄСВ…,які ніхто не обліковує,- куди вони витрачаються і ким?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер