<

Новостворені вулиці у Володимир-Волинську перейменують іменами загиблих воїнів в АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 9.09.2015 / Новини /
Перегляди
18
/ 1 коментар

На сесії міської ради, прийняли рішення про перейменування частини вулиці Павлова та найменування новостворених вулиць міста Володимир-Волинська іменами загиблих воїнів в зоні проведення антитеристичної операції (АТО). 

Відповідно до прийнятого рішення міської ради, частину вулиці Павлова (заїзд від вулиці Павлова до родильного будинку) буде перейменовано на вулицю Дмитра Колєснікова. Також, буде змінено вуличні номера із №18А, №20А та №20Б по вулиці Павлова на №1, №2 та №4 по вулиці Дмитра Колєснікова відповідно.

Новостворені вулиці у Володимир-Волинську назвуть іменами загиблих героїв. Так, вулицю в кварталі індивідуальної житлової забудови в районі вулиці Залізничної назвуть іменем Дмитра Головіна. Вулицю в житловому кварталі по вулиці Луцькій (колишнє селище Газопрому) найменують іменем Ігоря Упорова.

Нові вулиці в районі Антіна Лотоцького та Володимира Великого назвуть  іменами героїчно загиблих в зоні АТО воїнів: Леоніда Полінкевича та Василя Спасьонова. Вулиці в кварталі індивідуальної житлової забудови в районі колишнього цегельного заводу назвуть іменами Олександра Максименка та Михайла Ілляшука.




один коментар
  1. Невже Дімка загинув, захищаючи такі маєтки, як стоять на “його” вулиці?!! І як до такого вибору міськради віднеслись його батьки? Мені особисто соромно за такий вибір… Краще б школу назвали в його честь і пам*ять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер