<

Нове місце торгівлі – нова ліцензія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:57 | 17.09.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У випадку, якщо суб’єкт господарювання змінює місце торгівлі, він повинен отримати нову ліцензію, – стверджують фахівці ГУ ДФС у Волинській області.

Головне управління ДФС у Волинській області звертає увагу платників податків, що у додатку до ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями суб’єктом господарювання зазначається адреса місця торгівлі і перелік електронних контрольно-касових апаратів та інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери книг обліку розрахункових операцій, які знаходяться у місці торгівлі.

Місце торгівлі визначається як місце реалізації товарів, у тому числі на розлив, в одному торговому приміщенні (будівлі) за місцем його фактичного розташування, для тютюнових виробів і пива – без обмеження площі, для алкогольних напоїв, крім пива, – торговельною площею не менше 20 кв. метрів, обладнане РРО (незалежно від їх кількості) або де є книги обліку розрахункових операцій (незалежно від їх кількості), в яких фіксується виручка від продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів незалежно від того, чи оформляється через них продаж інших товарів.

Тобто, ліцензія на роздрібну торгівлю алкогольними напоями (тютюновими виробами) є документом, який дає право здійснювати діяльність з реалізації алкогольних напоїв (тютюнових виробів) у визначеному у ній місці торгівлі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер