<

Нова зброя України дістане бойовиків у будь-якій точці Донбасу: випробували ракету, ураження цілі якої – 120 км

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:54 | 12.04.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
11
/ коментарі 2

Нова зброя української армії – це найпотужніші ракети на сьогоднішній день, а саме – Вільха-М.

Через карантин, здається, все завмерло, але ні. Українські військові на повну потужність продовжують випробування ракети “Вільха-М”. Чому цю зброю називають “потенційно найбільш потужною” в Сухопутних військах української армії і що може завадити закінчити цей проект, – йдеться в сюжеті Радіо Свобода.

Журналісти побували за кермом установки комплексу напередодні останніх випробувань і розкажуть про свої враження.

“Нова ракета для української армії. Запуск “Вільхи-М” та ексклюзивні кадри підготовки комплексу до випробувань”, – йдеться в сюжеті.

Ракета “Вільха-М” летить на 120 кілометрів. Це черговий етап випробування української реактивної системи залпового вогню.

Як зараз зміниться війна на Донбасі? І навіщо Росія знову відправила своїх військових в Україну? Де зараз російські солдати? Для чого бойовики перекрили кордон між «ДНР» і «ЛНР»? Життя людей на Донбасі. І чи дійсно президент Білорусі Лукашенко не боїться епідемії коронавірусу?

Державним Київським конструкторським бюро “Луч” проведено чергове успішне випробування ракети “Вільха-М”. Вперше в Україні в умовах замкнутого циклу досягнуто ураження цілі на відстані 120 км.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, – пише Укрінформ.

“Ніякий коронавірус не зупинить виконання української ракетної програми! Маємо гарну новину – ДККБ “Луч” 30-31-го березня проведено чергове успішне випробування ракети “Вільха-М”. Вперше в Україні в умовах замкнутого циклу досягнуто ураження цілі на відстані 120 км. Незважаючи на складні метеоумови, за яких відбувалися випробування, усі запуски були успішними”, – повідомив Данілов.

За інформацією секретаря РНБО, реалізація української ракетної програми проходить за активної участі Міністерства оборони України та Генерального штабу ЗСУ.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа